2022 г. е и имаме чувството, че повечето млади дами

...
2022 г. е и имаме чувството, че повечето млади дами
Коментари Харесай

Нова корекция? Тина от „Един за друг“ се пусна без грим!

2022 година е и имаме възприятието, че множеството млади дами знаят по-добре стъпките при ринопластиката, в сравнение с тези за готвенето на мусака да вземем за пример. Просто желаеме да кажем, че съвсем всяка родна инфлуенсърка има най-малко по няколко естетически корекции и звездата от втория сезон на " Един за различен " Тина не прави изключение.

Преди време Тина показа, че си е поставила още веднъж филъри в устните, защото предните към този момент се били разградили и един тип им било " време ". Въпреки това би трябвало да подчертаем, че за разлика от много родни инфлуенсърки тя признава за корекцията. Освен това няма и нищо срещу да се покаже без грим, както го направи и в този момент:

Виж още: Wow! Виктор Стоянов остана единствено по плочки, певицата Андреа хареса гледката

Под фотографията почитателите на Тина я питат дали има нови усъвършенствания по себе си, само че към този момент инфлуенсърката към момента не е дала отговор. 

Тина и Миро не престават да живеят и работят в Англия, а огромното събитие от предходната година, тяхната женитба, към момента вълнува двамата, които пускат по някоя фотография понякога от събитието. 

Виж още: Брюнетка, плеймейтка, със звездни връзки: Тя е новата забивка на Благой Георгиев! 

Тина и Миро останаха една от дребното обичани на феновете двойки от втория сезон на " Един за различен ", които не се разделиха. Уви, Дени и Дани, както и Яница и Момчил сложиха завършек на своите връзки.

Изображение: https://www.instagram.com/tina.chakarov/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР