2022-а бе натоварена за Силвестър Сталоун, що се отнася до

...
2022-а бе натоварена за Силвестър Сталоун, що се отнася до
Коментари Харесай

Сталоун продава имението си Hidden Hills Compound за 22,5 млн. долара

2022-а бе натоварена за Силвестър Сталоун, що се отнася до неговите парцели. В началото на годината той продаде на Адел за 58 млн. $ жилището си в средиземноморски жанр в Бевърли Хилс. Това бе една от най-скъпите покупко-продажби с недвижими парцели на звезди за годината. Няколко месеца по-късно Роки похарчи 18 млн. за имението Hidden Hills, което в този момент се връща на пазара с желана цена от 22,5 млн. $, написа The Los Angeles Times.

Къщата в жанр Хемптънс е ситуирана върху общо 2,5 акра с прилежащата повърхност. Освен главния дом в имението има къща за посетители, плувен басейн, СПА център, овощна градина, още един павилион с басейн, покрита с бръшлян лоджия, плевня за коне и сцена за езда. И всичко това прикрито зад дървета и измежду обилни зелени терени. Общата застроена повърхност е над 10 000 квадратни фута, твърди изданието. Бръшлянът пълзи по величествената бяла фасада на главната къща, която бе преустроена от AD100  по план на Мартин Лорънс Булард. Дизайнерът е проектирал домовете на поредност от звезди, измежду които  Шер, Кендъл Дженър и къщата в Малибу на Елън Помпео – звездата от „ Анатомията на Грей ”. Булард придаде на този двуетажен плажен дом пресен безпристрастен тип, като добави слънчеви капандури, боядиса стените в бяло и употребява контраста на елегантно мрачно дърво.



Помпео и брачният партньор й Крис Айвъри. Източник: Getty Images

Фоайето с двойна височина разполага с вита дървена стълба и балкон. Точно оттатък, публична всекидневна е цялостна с извисяващи се сводести тавани и греди, камина и плъзгащи се порти, водещи към лоджията в задния двор. Кухнята е центрирана от огромен остров с гранитен връх, цялостен с мивка във плантация и барплот. Просторният главен апартамент предлага два солидни дрешника, осеяни с полилеи, и независима баня с парен душ и вана. Допълнителните улеснения включват домакински фитнес и киносалон, съгласно Architectural Digest.

Помпео и брачният партньор й Крис Айвъри, изпълнителен шеф в компанията за спортни дрехи Sergio Tacchini купуват къщата на плажа в Малибу през 2013 година като ваканционен парцел за тях и трите им дъщери.

Двойката е изумена от невероятното местонахождение на вилата на скалния връх и „ съвършените пропорции “. Модернистичната структура с тикова обшивка е проектирана от архитектите от средата на века Конрад Бъф и Доналд Хенсман за Марта Кауфман, сценарист на хитовата поредност „ Приятели ”.

Домът на Помпео в Малибу ще краси януарската корица на  Architectural Digest.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР