2021 ще бъде годината на белия метал бик. Нека да

...
2021 ще бъде годината на белия метал бик. Нека да
Коментари Харесай

Чака ни преломна година. Предсказанията на Нострадамус за 2021:

2021 ще бъде годината на белия метал бик. Нека да разберем какво да чакаме от него.

В интернет се появиха предсказания на Нострадамус за 2021 година – както се оказва, ни чака нелека година.

Лидер измежду всички прогнози е пророчеството за основаването на биологично оръжие. Също по този начин се пояснява, че през 2021 година може да настъпи апетит с древен размери.

Според пророчеството на Нострадамус първите свидетелства за края на света ще бъдат апетит, заболявания, трусове и зараза. Ученият също по този начин предвижда за завземането на Европа от мюсюлманите, слънчеви стихии, изменение на климата, както и огромни международни военни спорове.

Освен това, в бъдеще човечеството чака конфликт на Земята с метеорит. Космическият обект ще бъде в атмосферата на планетата, след което въздухът ще стартира да се нагрява и „ хората ще видят огън в небето “.

Между другото, още през 2009 година НАСА предизвести за конфликт на нашата планета с метеорит. Според учените това би трябвало да се случи през май 2021 година.

Нострадамус предизвестил, че през 2021 година ще има „ огромна борба в морето и животните ще пострадат най-вече от пожара “.

Тълкувателите считат, че тези редове могат да предсказват бъдещи естествени бедствия. Не са изключени цунами, вулканични изригвания и пожари.

Нострадамус също загатнал и за откриването на нови благоприятни условия за търговия. Предсказва известността на занаятчиите. Може би приказваме за вездесъщата онлайн търговия и търсенето на артикули, дело на ръчен труд.

Добротата и състраданието ще бъдат от главно значение за взаимоотношенията. Необходимо е да се потискат експанзията и споровете. Хората ще би трябвало да се изслушват и да се договарят. Не се предлага да сменяте местоживеенето си без основателна причина.

Проорокът е предсказал и имплантирането на електронни чипове в главите на хората, както и основаването от папа Франциск на „ избавителна лодка “ за цялото човечество.

Разбира се, невероятно е да се каже със 100% възможност, че всички тези прогнози ще са  правилни.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР