2021 г. върви безотказно към средата си, по-необичайна и от

...
2021 г. върви безотказно към средата си, по-необичайна и от
Коментари Харесай

Кои са джинсите на лято 2021

2021 година върви безотказно към средата си, по-необичайна и от предходната. Лятото съвсем е пристигнало, а ние се чудим кои ще са настоящите джинси за сезона. Защото около пандемията изпускаме трендовете.

Истината е, че тази година няма нищо изрично ясно и това важи с цялостна мощ и за джинсите. Единственото несъмнено нещо е, че скини моделите към този момент не са изключително тачени, въпреки някои от нас да не престават да ги носят.

Междувременно клошът, или по този начин нареченият " чарлстон ", се завръща с цялостна мощ, както и всички по-широки разновидности. Това, несъмнено, няма по какъв начин да не ни радва - заседяването у дома е причина за някои натрупвания, които не отиват на тесните панталони.

И до момента в който се чудим кои тъкмо дънки да носим, най-малко може да си напомним по какъв начин да ги поддържаме вярно. Не би трябвало да забравяме, че се перат допустимо най-рядко (някои фешън специалисти оферират това да е през интервал от шест месеца...), да са обърнати наобратно, да не прехвърляме температурата от 30 градуса и да не използваме сушилня.

Новите джинси (или джинсови якета, поли, ризи и по този начин нататък) не се перат, преди да сме ги носили известно време. И в случай че желаеме да се износят по-бавно, би трябвало да изберем такива с еластан в състава.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР