2021-а година имаше една задача: да утеши всички породени през

...
2021-а година имаше една задача: да утеши всички породени през
Коментари Харесай

Артистичното фестивално лято на 2021

2021-а година имаше една задача: да утеши всички подбудени през 2020 година отрицателни страсти. Лятото, което към този момент е в разгара си, дава обещание да е рисковано и да върне вярата в всекидневието . Това, от което всички се нуждаем, е място, на което да концентрираме тази движеща сила, а какво по-добро място от безкрайността на морския бряг?

Попътният вятър и юлските безредици ни водят към южните топли плажове на Лозенец и Царево, където в четвъртък (15.07.2021) ще бъде открит артистичния фестивал " Арт Поток " . За шеста поредна година публиката ще изживее вълнението от това да съчетае страстите от лятната почивка и да се наслаждения на хубостта на другите форми на изкуството. Програмата на " Арт Поток " препраща от изложения, към показване на книги; от театрални постановки към кино прожекции; от концерти през плажни празненства, които приключват с посрещане на изгрева. Сред имената на участниците виждаме тези на Цветана Манева, Александра Сърчаджиева, Филип Аврамов, Яна Борисова, Георги Тошев, Богдана Карадочева, Стефан Димитров, Рене Карабаш, Иво Сиромахов, Ники Илиев, Иво Димчев и доста други. Ще бъде почетена и великата българска актриса Татяна Лолова, която през миналите години поддържаше всяко издание на " Арт Поток ".

По време на паметната вечер за актрисата Мария Касимова ще показа премиерния филм за нея - " Безкрайният театър " с създател Георги Тошев. Фестивалът ще продължи цели две седмици, като атмосферата му дава опция на публиката да се приближи и даже да влезе в спор с обичани дейци и известни лица. Организаторите от Hacienda Beach и община Царево потвърдиха, че насъбраният през годините опит и неповторимия темперамент на събитията могат да съберат огромна група от съидейници. Сред сътрудниците се подрежда и , който поставя дългогодишни старания да поддържа българските спорт и просвета, с цел да откриват те най-подходящите полета на изява и да са покрай публиката.

В духа на традициите на градското столично лято, за втора година поред ще се организира и фестивалът Sofia Summer Fest . Тази година уредниците му ще работят неуморно в продължение на цели 78 дни: от 16-ти юли чак до 30-ти септември, предоставяйки ни голям брой развлечения, показани на сцената в парка зад " Музея Земята и хората ". Богатата артистична стратегия към този момент разкрива някои от съкровищата си, измежду които са театрални постановки, кино прожекции, представления за деца, показване на книги и несъмнено доста музика и прелестна атмосфера. След извънредно сложното начало на годината доста страсти имат потребност от артистично пространство с цел да бъдат изразени и освободени, ето за какво столицата заслужава прояви с сходен заряд. Именно блясъкът на имена като Александра Сърчаджиева, Найо Тицин, Максим Ешкенази, Остава, Графа, Миро, Керана и космонавтите, Иво Димчев и доста други ще ни дават това многообразие, за което по този начин мощно мечтаем след толкоз месеци на опасения и терзания.

Българският състезателен тотализатор обичайно поддържа българските спорт и просвета и за втора поредна година открива съидейници в лицето на Sofia Summer Fest. Тази година наличието на СПОРТ ТОТО по време на фестивала безусловно ще се усети: при започване на месец септември, водещият на " Спорт Тото " Део ще показа своя моноспектакъл на сцената на Sofia Summer

Fest, а през всички 78 дни посетителите на фестивала ще имат опция да тестват шанса си в разположения на основна позиция тото пункт.

Времената може и да ни слагат в моменти на нови тествания, само че в тези сложни мигове, традициите и изкуството, в комбиниране с сътрудник, на който може да се разчита, съумяват да възстановят изгубения баланс. Българският състезателен тотализатор продължава да оказва поддръжка, да се цели към запазване и развиване на неповторимите специфики на спорта и културата в България, тъй като точно те са в основата на постигнатите през последните 64 години триумфи.

Възползвайте се от опциите и дайте подтик на фестивалното си лято 2021 със СПОРТ ТОТО - тъй като ние постоянно даваме повече!
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР