2020 година създаде няколко тренда, като един от тях се

...
2020 година създаде няколко тренда, като един от тях се
Коментари Харесай

От Николета до Мадона: розовото в косата е новото русо

2020 година сътвори няколко тренда, като един от тях се оказа много забавен и пресен. Розовата коса не е нещо естествено и типично, само че очевидно за някои звезди е метод да се забавляват и трансформират по време на пандемията и изолацията. Тази година видяхме, че много известни персони заложиха на розовото. Преди няколко години Кайли Дженър направи косата си розова, като до известна степен тя възроди този тренд, само че през 2020 година, несъмнено го забелязахме на повече дами.

Николета Лозанова е измежду родните звезди, заложили на розови и леки лилави отенъци в косите си. Не може да се отхвърли, че този цвят ѝ отива доста, само че в действителност.... има ли нещо, което да не наподобява добре на Лозанова?

Виж още:

Мадона е друга звезда, която сега е към момента с розова коса. Тя скоро боядиса русите си коси в розово. Доста почитатели обаче не утвърждават новата одеждa на поп кралицата, само че тя към този момент няколко седмици е с този външен тип и явно... много се харесва по този начин. Мадона толкоз доста се е променяла през годините, че евентуално след Нова година ще предприеме някоя друга фрапантна смяна, а даже може би и по-рано. Все отново непокътнатата ѝ марка е русото и ние я харесваме най-вече по този начин.

Виж още:

Розовото несъмнено е много смела крачка за смяна и не на всеки би му отивало, само че пък не по този начин считат още няколко хубавици. Сара Мишел Гелар също се реши на сходна стъпка. Ава Филип, дъщерята на актрисата Рийз Уидърспун, също сподели скоро розовите нюанси в косата си. Тя е толкоз красива, че също наподобява прелестно.

Лейди Гага също бе за известно време с розова коса, само че при нея промяната на прически, цвят и цялостна визия, е нещо изцяло обикновено и предстоящо от почитателите. Тя умее да се трансформира и предизвика непрекъснато. Трябва да се означи, че звездата много постоянно носи и перуки, които подкрепят по-лесното и бързо видоизменение.

Друга нашенка също обича да се трансформира и залага на стилна, само че екстравагантна визия. Журналистката Кристина Патрашкова, която е също част от панела в " На кафе ", е от дамите, които се преобразяват постоянно. Тя също попада измежду дамите, които са с розови нюанси в косите си.

Изображение: https://www.instagram.com/nikoleta_lozanova/, https://www.instagram.com/madonna/, https://www.instagram.com/avaphillippe/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР