2020 г. може да е годината на коронавируса, но със

...
2020 г. може да е годината на коронавируса, но със
Коментари Харесай

Нова година, ново гадже! Папи Ханс, Сузанита... известните българи с нова връзка през 2020 г.

2020 година може да е годината на ковид, само че сигурно през нея се случват и доста хубави събития. Не би било пресилено, в случай че кажем, че 2020 година е годината на любовта за доста от нас. 

За известните българи важи същото умозаключение и през днешния ден ще ви го потвърдим! Днес ви описваме за новите връзки за 2020 година на известните българи.

Виж още: Слава при популярност отива: Или кои известни треньори упражняват известните българи?

Venci Venc

Музикантът сподели приятелката си още при започване на годината, когато коронавирусът още не беше настъпил в България и двамата се разходиха в Ница. Жената до Венци е Деа Ангелова, която е част от известен у нас балет.

Виж още: Зейнеб в съвършена форма по бански, избра Созопол за лятно бягство

Сузанита

Връзката на Сузанита стартира още предходната година, само че едвам през тази сподели обичания си, който даже ѝ предложи брак. Тя сподели " да " и двамата преодоляха значително предизвикателство - зависимостта на певицата от опиатите.

Виж още: Джаферович с летни пристрастености на морето, избра Приморско

Папи Ханс

Самоизолацията за пеещия стихотворец донесе нова връзка с красива русокоска. За искрите посред им разбрахме от TikTok профила на Папи, където той се включи с русото прелъщение в много от известните провокации на платформата.

Виж още: Есил Дюран със стилно празненство за ЧРД! Певицата качи и фотоси по бански, наподобява зашеметяващо!

Симона Загорова

Певицата, която неотдавна се похвали с тапия за висше обучение, има и нов мъж до себе си. Двамата бяха на лятна отмора дружно. Според голям брой изявления момчето е служители на реда и не се схващат добре с майката на Симона, Глория.

Виж още: 2 седмици след раждането и минус 14 кг.! Ася Капчикова се похвали с бързо възобновяване

Денис Теофиков

Каквото и име да напишем тук, най-вероятно няма да бъде към този момент настоящо, защото Денис Теофиков има някои недостатъци, измежду които сигурно са дамите. След като се раздели с колежката си Десита, доста известни девойки бяха спрягани за гаджета на Теофиков. Наскоро той самичък пък се похвали, че до него е негова много по-голяма от него колежка.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР