2020 г. е странна, неприятна и дори отвратителна за много

...
2020 г. е странна, неприятна и дори отвратителна за много
Коментари Харесай

Карантината променила Бионсе: Каква майка е певицата и защо няма търпение да дойде Коледа?

2020 година е странна, неприятна и даже отвратителна за доста от нас. Пандемията обърка проектите ни, пренареди целите и полезностите ни. Годината беше тежка даже за международните звезди, като даже повярвахме, че " богатите също плачат ". 

Виж още: Расизъм, скъпи чанти и нецензурни думи: Нападнаха Cardi B поради първокласна сбирка, тя изригна!

Своята оценка за 2020 година дава и Бионсе, която е корица на новия брой на стилната библия Vogue. В изявлението за списанието тя приказва за в действителност доста неща - придвижването за пълноправие на чернокожите в Съединени американски щати, стилния ѝ бранд, децата си, връзките със брачна половинка ѝ Джей Зи.

Виж още: Как се снимат интимните подиуми в " Братя "? Екранната Ива дава отговор и споделя: Ревнува ли я сътрудникът ѝ

Бионсе описа и за времето на карантината. " Тогава модата беше мястото на моето бягство. Аз и децата ми си правихме " Модни петъци ". Всеки петък се обличахме в мои облекла или пък си шиехме нови и се снимахме. Превърна се в обред за нас и опция да се смеем през тази луда година. Новата ми сбирка е въодушевена от тази традиция ", споделя тя. 

Виж още: Обратното преброяване стартира: Бояна Маринова в трепетно очакване

Певицата признава, че през последните месеци се е трансформирала като родител. Станала е по-добър слушател. Споделя, че щерка ѝ е доста интелигентна и осъзнава какво се случва по света, само че работата ѝ на родител е да направи този смят за Блу Айви по-позитивен и сигурен. " Моят най-хубав съвет е да ги обичаме (бел. ред. децата) по-силно отвсякога ", разяснява Бионсе и разкрива, че възпитава щерка си да има вяра, че в никакъв случай не е прекомерно дребна, с цел да помогне светът да се промени. " Никога не подценява нейните усеща и мисли, постоянно се интересувам по какъв начин ѝ се отразяват ", добавя още звездата. 

Виж още: Никол Шерцингер с бижута от българи. С кои други звезди са работили нашенците

Бионсе беше помолена да показа и нещо, което светът не знае за нея. И тя в действителност изненада. Оказва се, че в дома си тя има два кошера с към 80 000 пчели, които призвеждат стотици буркани мед годишно. Започнала да се интересува от пчеларство поради дъщерите си - Блу и Руми, които имат доста алергии, а медът има страхотни лековити свойства. 

Виж още: Публично vs. интимно: Ирина Шейк остана единствено по плочки за нова корица на фешън списание

Предстоящите коледни празници Бионсе и фамилията ѝ ще посрещнат вкъщи. Тя и брачният партньор ѝ се вълнуват извънредно доста от идната Коледа, защото близнаците им към този момент са на 3 година и схващат смисъла на празника. " Украсяваме сладки, къщата също. Украсяваме, до момента в който слушаме коледна музика. Ставаме рано на Коледа и отваряме подаръците си. Обичам насладата на децата по Коледа, кара ме да се усещам и аз дете ", приключва Бионсе.

Изображение: Getty Images/ https://www.instagram.com/beyonce/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР