2020 г. беше хубава за модела Бориса Тютюнджиева. Тя стана

...
2020 г. беше хубава за модела Бориса Тютюнджиева. Тя стана
Коментари Харесай

Бориса Тютюнджиева със сладък гаф - издаде пола на бебчето си в селфи!

2020 година беше хубава за модела Бориса Тютюнджиева. Тя стана майка за първи път, което шашна почитателите ѝ - та тя не беше споделяла нищо по тематиката с тях! Малко преди да роди пък, Тютюнджиева се похвали и, че се е омъжила. 

Виж още: Навръх ЧРД на Андреа: Мистериозна мъжка ръка гали певицата! Има ли нов сътрудник в живота ѝ?

Красавицата несъмнено е почитател на максимата, че щастието обича тишината, само че ние нямаме самообладание тя да показа малко повече с нас за бременността си и детенцето си, за което не се знае нищо. Всъщност малко се разбра и то може би напълно инцидентно.

Виж още: Женен, с две деца и ипотечен заем: Красивата и щастлива действителност за Део през днешния ден

Снимката нагоре е измежду последните, които моделката разгласява. И макар че става въпрос за селфи, на което не се вижда доста от детенцето, а майката пита почитателите си по какъв начин са, пожелавайки им прекрасен ден, няма по какъв начин да не ни направи усещане, че бебчето е облечено в розово боди! Знами Бориса е майка на момиченце!

Виж още: Лоренцо разкри дали има жена до себе си, както и за какво не желае любовните драми на майка си

Че Бориса има сериозна връзка, стана от дълго време ясно. Тя постоянно публикуваше фотоси с половинката си, въпреки и да му криеше лицето с изображения на Супер Марио. Из родните таблоиди циркулира информацията, че става въпрос за предприемач, като двамата били сгодени от 2018 г. 

Изображение: https://www.instagram.com/borisa_tutundjieva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР