2020-а беше година на изпитания и промени. Хората по целия

...
2020-а беше година на изпитания и промени. Хората по целия
Коментари Харесай

Ясновидци и астролози за съдбата на България и света през 2021

2020-а беше година на тествания и промени. Хората по целия свят я изпращат с вяра 2021-а да бъде по-добра, сполучлива и спокойна.

Астролог, нумеролог и топ ясновидка надникнаха в бъдещето и разкриха какво чака страната ни през идната година.

Филмът „ Трейлърът на 2021 година “, който телевизия Bulgaria ON AIR ще излъчи на 2-ри януари, ще отговори на въпросите, свързани с това какво да чакаме в ерата на Водолея, която настъпи 10 дни преди края на 2020-а и ще продължи най-малко 200 години.

" Водолеят е знакът на демокрацията, напредъка и филантропичните дела и през този интервал се чакат доста промени в света. Досега, когато Сатурн е бил в съвпад с Юпитер в съзвездието Водолей, водещи страни са губили позиции и са се случвали огромни трансформации в стопанството и технологиите.

Такива образци са разпадането на Съветския съюз, краха на социалистическата стопанска система и появяването на интернет.

Звездната карта за 2021-а демонстрира митинги в разнообразни краища на света, подбудени от изискванията на живот. Има възможност да се образуват и нови придвижвания, които да се борят за независимост и самостоятелност.

„ В света като цяло и за България в частност можем да чакаме напълно нови лица. Но дали те ще са подготвени да поемат удара на хаоса – не е несъмнено “, споделя нумерологът Ели Маринова.

„ От началото на годината до края на май съвсем всички планети като се изключи Меркурий са директни, което значи, че процесите, които потеглят при започване на годината – януари, февруари, устремно ще се развиват “, споделя астрологът Антоанета Салфидж.

Според топ ясновидката Илияна Чаушева – Гюкчен, най-актуалната тематиката през 2021-а за света още веднъж ще бъде обвързван с пандемията.

„ До година и три месеца Ковид ще продължи в целия свят. Трябва да се вземат ограничения, с цел да може като пристигна още една пандемия, а тя не е надалеч, тя е след четири години, просто да създадат по този начин, че да избавят на всички места популацията. Слава Богу българите първи ще излезем от рецесията “, споделя Гюкчен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР