2019-а ще бъде мощна за немските машини Рамщайн, съобщава zrockradio.bg.

...
2019-а ще бъде мощна за немските машини Рамщайн, съобщава zrockradio.bg.
Коментари Харесай

Рамщайн през 2019-а: нов албум, старт на тригодишно турне и още...

2019-а ще бъде мощна за немските машини " Рамщайн ", оповестява zrockradio.bg. Пол Ландерс неотдавна разкри, че техният дълго чакан албум ще се появи през 2019-а, а Рихард Круспе неотдавна издаде повече детайлности.

Круспе, който в това време разпространява и албума A Million Degrees на другата си група Emigrate, разкри, че през идващия месец се чака миксирането на новия албум на " Рамщайн ", оповестява musicbox359.com. Той съобщи, че, без значение че Emigrate има нова музика, той евентуално няма да взе участие в подкрепящия тур, защото рекламните действия на " Рамщайн " ще се усилят неведнъж през идната година.

Слушали сте страхотния му непряк план, нали?

" Всъщност нямам време за това ”, показа Круспе. “Отивам в L.A. в средата на декември, с цел да миксираме записите на " Рамщайн ". След това сме в средата на подготовката на турнето, а по-късно ще бъдем на турне през идващите три години. Така че на първо място няма време, само че даже и да има време, сега одобрявам равновесието, което имам сред плановете Emigrate и " Рамщайн ".

" Рамщайн " работи по новия си албум с продуцента Рич Кости. Предстоящото издание ще е първо за немските ветерани от Liebe ist für alle da (2009) насам. За музиката в новия албум Круспе споделя:

" За мен процесът на записване беше нещо, от което съм доста удовлетворен, тъй като успяхме да увеличим респекта, уважението, което бяхме позагубили. Това ми припомня и за пътя, на който сме сега, спрямо началото на " Рамщайн ". И в музикално отношение албумът е по-мъдър, мисля, че е по-богат, когато става въпрос за естетика и мелодии. ”
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР