2019-а година е в края си. Тя бе трудна, изпълнена

...
2019-а година е в края си. Тя бе трудна, изпълнена
Коментари Харесай

Ясновидката Гюкчен за 2020 г.: Смяна на министри. Нинова на върха на БСП

2019-а година е в края си. Тя бе сложна, изпълнена с доста динамични събития. Видяхме промяна на министри, имахме локални избори, случиха се огромни нещастия, съвсем през цялата година имаше и митинги. Основните претенции на хората бяха за правдивост и по-високи приходи.

Въпреки, че на политическата сцена нямаше съществени разбърквания, а стопанската система се раздвижи, се усеща, че има насъбрано напрежение и публично неодобрение.

Дали новата 2020 година също ще бъде толкоз динамична, дали приходите на хората ще се покачат и има ли закани пред страната ни, за всичко това от Novini.bg попитахме топ ясновидката Илиана Чаушева, по-известна като Гюкчен.

Илиана Чаушева е родена в град Пещера. Ясновидката е потомствена лечителка към този момент седмо потомство, психолог, експерт по обичайни системи за лекуване с детайли на енергоинформатика.

Политически земетресения и промяна на министри

2020 година ще бъде като 2019 година. На политическата сцена ще има различия. Ще има промяна на министри пролетта или лятото отново след спешна обстановка в България, наводнения или произшествия.

Бъдещето на Бойко Борисов и ГЕРБ

Много хора желаят да се смени политическата система, само че няма по какъв начин да се случи, тъй като е мощна позицията на ГЕРБ. Те ще устоят до края на годината, може да изкарат и мандата, само че ще има промяна на министри. Единственото, което може да бутне държавното управление, това са патриотите.
2020 и 2021 са мощни години за гражданско събуждане. Има нови персони, които разместват пластовете в политиката.

Успешни ли ще са новите политически планове?

Мая Манолова има харизма, с която може да поведе жителите. Може би 2020 - 2021 година тъкмо това ще се случи, жителите ще бъдат обединени от персона. 2020 година е годината на единицата, на новото начало.

Корнелия Нинова ще бъде ли заменена от управлението на Българска социалистическа партия?

Не. Няма кой да я смени сега.

Президентът Румен Радев ще сътвори ли своя партия след края на мандата му?

Не. Ние не оценихме, че този човек работи за българите и прави всичко положително. Той е един от положителните президенти на България. Няма да се забърка в политиката. Той ще бъде персона постоянно.

Очакват ли ни съществени естествени бедствия - пожари, трусове и наводнения?

България е застрахована от такива катаклизми. През пролетта и през август ще има бедствия, само че не са толкоз застрашаващи. Трябва да се изчистят коритата на реките за пролетта и би трябвало да се вземат съществени ограничения, с цел да не остане някое село отново под води.

Военните спорове в Близкия изток - Сирия?

Там е доста комплицирано. 2020 година е политическа година, само че на интернационалната сцена, не на българите. До 2021 година Балканите ще се откроят. Конфликтите в Сирия са доста огромни.

Дали ще имаме нови земетресения в връзките с Русия след шпионски скандал?

Това не е скандал, това са ежедневни неща. Русия обича България и в никакъв случай няма да тръгне с неприятно към нас. Аз съм на мнение, че българи и руснаци са доста по-братски, в сравнение с нашите комшии. Затова не виждам по какъв начин руснаците ще ни навредят, по-скоро други народи ще го създадат. В момента на Балканите се оформя нещо, което не ми харесва. Създава се омраза сред съседите и тя може да премине в прехвърчане на искри, само че няма да е нищо ужасно.

Очаква ли се огромна бежанска вълна?

Бежанци ще има до 2036 година. Всичко е поради петрола. Заради черното злато се води войната. Трета международна война съществува, просто се води по различен метод.

Какво ни носи 2020 година?

2020 година е персонална година на хората. Те би трябвало да работят в персонален аспект, вътре в фамилията си, с цел да могат да си върнат фамилните полезности.

Това е годината на фамилията, на просперитета на фамилията. Който не е фамилен, може да се ожени, който няма деца, може да има.

Това е доста мощна година в персонален аспект, не политически.

Всяко семейство, което желае да промени нещо в живота си и да тръгне към по-добро, в този момент е моментът да го направи през 2020 година.

Трябва да се работи вътре в фамилията, с цел да се върнат фамилните полезности, а не да се заобикалят.

Проблемите би трябвало да се решат до март месец, тъй като дотогава над България има доста тежки трептения и това не рикошира в политиката, а върху фамилиите.

Трябва по-плавно да мине този интервал, тъй като той е на различията. Тежките трептения притискат хората и те изпадат в депресии.

Ако хората пренасочат вниманието си от безпаричието, свадите, в идващите 10 години могат да програмират фамилията да бъде в отлична форма.

Задава ли се нова икономическа рецесия в света?

Икономическа рецесия към този момент има. 2020 година финансово ще бъде добра за българите. 2021 година ще има офанзиви по нашите банки, само че се надявам да не стигаме до огромен провал. 2020 година е добра за българите, в случай че се извърнат в персонален аспект и работят върху себе си, да върнат положителното в себе си, тази година ще бъде рестартова за тях.

Виждате ли огромни митинги в страната ни?

Протести ще си има. Не са чак толкоз огромни. Когато вдигнат цените на тока и водата тогава ще са огромните митинги през март. Това е стресов месец за българите, само че и това ще мине. Надявам се, че българите най-сетне ще осъзнаят, че смяната би трябвало да стартира от у дома не извън и като трансформират домовете си и фамилните си полезности и извърнат положителното в себе си 2022 година ще трансформират политически България.

Пожелание за 2020 година

Пожелавам на всички българи да простят на себе си и да простят на душманите си и да продължат, тъй като до момента в който не го създадат, в България няма да настане благополучие. Аз им поисквам да са доста щастливи, здрави и доста шанс да имат фамилиите, тъй като всички имаме потребност от това сега. Единственото, от което страда българинът са фамилните полезности.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР