2018, lngworldnews.com Полският терминален оператор на LNG, Polskie LNG, задвижи

...
2018, lngworldnews.com Полският терминален оператор на LNG, Polskie LNG, задвижи
Коментари Харесай

Polskie LNG подготвя процедура за разширяване на терминалите


2018, lngworldnews.com

Полският терминален оператор на LNG, Polskie LNG, задвижи процедура за разширението на оборудването за LNG President Lech Kaczyński в Świnoujście.

Операторът е разгласил публична пазарна информация за идната процедура за възлагане на контракт и за избора на реализатор за разширение на терминала за LNG.

Процедурата планува формула „ планиране и създаване “, и избор на изпълнителя за построяването на третия контейнер, спомагателните софтуерни системи, увеличаващи потенциала на регазификация и на железопътната линия.

Понастоящем двете съществени услуги, предлагани от терминала за LNG, включват регазификация и претоварване на автоцистерни.

След разширение потенциала на терминала ще бъде повишен и уголемен и обсегът на неговите услуги и претоварване, заяви Polskie LNG.

„ Чрез публикуването на периодическото индикативно уведомление, в сходство с наредбите на Закона за публичните поръчки, компанията е предоставила на евентуалните претенденти опция да прегледат препоръчаните условия на тръжната процедура”, съобщи ръководителят на Polskie LNG Павел Якубовски.

Процедурата за избор на реализатор е планувана към края на 2018 година

на плануваното разширение на терминала за полутечен природен газ в Швиноуйшче включва три основни плана.

Проектът SCV обгръща разширение на съществуващата система за регазификация на полутечен природен газ с спомагателни два цялостни топлообменника SCV (потопяеми горивни изпарители) с оптималната съдържимост от към 328 000 Nm3 / час, дружно със съпътстващите съоръжения, позволяващи увеличение на номиналния потенциал на регазификация на терминала за LNG от 5 bcma на 7.5 bcma.

По план за контейнер, при който ще бъде построен нов контейнер за предпазване с потенциал от 180 000 куб.м., дружно с софтуерно съоръжение и съоръжения, нужни за употребата на новия контейнер и неговото консолидиране с двете съществуващи системи за предпазване.

Железопътен план, който включва построяването на нов железопътен път (3-пистов с железопътни стрелки и подходи) дружно с комплект уреди за претоварване на LNG към железопътен превоз и ISO-контейнери да прехвърляне и връзка с 12 LNG бензиностанции.

Четвъртият план, осъществен по програмата за разширение на терминала за LNG в Gwinoujście, е за построяването на нов пристан. Тази задача обаче ще бъде изпълнена в границите на обособена тръжна процедура, съобщи Polskie LNG.

Преводът е оповестен в Бюлетина на Центъра за проучване на Балкански и черноморски район
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР