2018 година притежава свещена вибрация и ще изпълнява желания. Ето

...
2018 година притежава свещена вибрация и ще изпълнява желания. Ето
Коментари Харесай

2018 година съдържа свещена вибрация и ще бъдат изпълнявани желания! Ето на кого ще се сбъднат мечтите този път

2018 година има свещена осцилация и ще извършва стремежи. Ето на кой ще се осъществен фантазиите.

11 се счита за изключително значимо число в нумерологията, защото има свещена осцилация и съставлява привеждане в сходство както с материалния свят, по този начин и с духовния свят.

11 е мостът към Божественото и може да докара до пробуждания и прозрения в по-високите измерения и равнища на съзнанието.

11 е и броят, обвързван с ангели и водачи на духове, и постоянно се появява в живота ни, когато се насочваме към по-висока вибрационна периодичност.

2 в нумерологията е цифрата на партньорството и построяването.
Това съставлява време, в което можем да стартираме да построяваме непоклатимост и сигурност в разнообразни области на нашия живот.
Числото 2 е обвързвано с построяването на сигурна и постоянна основа.

Въпреки че всички ние ще усещаме вибрациите на номер 11 и 2 през цялата година, ние също по този начин имаме и нашата персонална година.

Вашата лична година се комбинира с вибрациите от 11 и 2, с цел да ви даде по-задълбочен взор върху това, което 2018 има за вас.

За да разберете каква е тя, просто прибавете цифрите от датата и месеца на раждане, след което прибавете 11 към каквото число получавате.

Ако завършите с двуцифрен номер, продължете да добавяте цифрите, тъй че да имате една цифра.

Например-

Моята рождена дата е 29 декември (12), тъй че ще прибавя –
2 + 9 + 1 + 2 = 14

Сега ще прибавя 14 към 11 (2018) –
14 + 11 = 25

Защото имам двуцифрен номер, ще продължа да групирам, с цел да получа едноцифрено число,
2 + 5 = 7

(Може да се наложи да извършите тази стъпка още един път, в случай че завършите с друго двуцифрено число)
Това ми дава персонална година 7

Ето какви са вашите персонални годишни номера:

1
Тази година ще продължи като ново начало за вас.
Това е универсална тематика през 2017 година, само че тя ще продължи и за вас, до момента в който работите през 2018 година Това е идеалната година да помислите за построяването и основаването на нови неща за себе си. Това е идеалният миг да започнете нови инициативи или нова работа и в действителност да започнете да полагате основите на това, което желаете да постигнете. Това е идеалната година, с цел да се концентрирайте върху единствено развиването и да намерите независимостта си. Това е година, в която в действителност стартирате да изграждате нов живот за себе си както с дребни стъпки, по този начин и с огромни.

2
Вие ще бъдете в естетика с вибрациите на тази година, което значи, че в действителност ще имате отлично начало, когато става въпрос за създаване на здрава основа в живота ви. Тази година ще се концентрира и върху партньорството за вас. Това може да са сантиментални партньорства, само че и партньорства и взаимоотношения, които създавате в бизнеса. Това е страхотна година, с цел да се съчетаете с други сходни души и да се заобиколите с хора, които ви поддържат и предизвикват да бъдете най-хубавата версия на себе си.

3
Това е година, с цел да реализирате в действителност вашите хрумвания, мисли и усеща. Ако сте мислили да напишете книга или да започнете блог, това ще бъде идеалната година за начало. Наистина ще бъдете насърчени тази година да споделите своята истина и да се свържете с този подсъзнателен глас в себе си. Също по този начин е добра година да извършите нещо креативно или нещо, което ви разрешава да изразявате същинското си себе си. Намирането на истината и говоренето на истината ще бъдат мощни тематики за вас тази година. Може да се наложи да отворите очите си за истината, в случай че сте избягвали нещата и в действителност сте научили по какъв начин да се доверите на вашата вътрешен глас. Това е доста мощна година за вас и в действителност ще ви помогне да укрепите вашата вътрешен глас.

4
Вие ще бъдете призовани да работите настойчиво тази година и да поемете отговорност за това, което желаете да постигнете. Вие ще би трябвало да реализирате всичките си хрумвания и фактически да ги прилагате, с цел да се придвижите напред. Въпреки че тази година ще изисква известна упорита работа, вие също ще се чувствате извънредно подкрепяни и свързани с Божественото. Това е идеалната година, с цел да се свържете с вашия нравствен екип и да се доверите и помните, че постоянно сте подкрепяни.

5
Това е доста креативна и занимателна година за вас. Работили сте доста интензивно през последните няколко години и в този момент ще ви бъде обещано известно дишащо пространство, с цел да можете да се отпуснете и да се забавлявате! Това също е доста богата година за вас, тъй че не се опасявайте да отидете по-късно, което желаете и в действителност да се изправите против това, което си коства. Пътуването ще бъде доста мощно и проницателно за вас тази година, по тази причина вижте дали можете да планирате пътешестване някъде на напълно друго или приключенско място. Не забравяйте, че фокусът за вас през тази година е да се отпуснете и да се забавлявате!

6
Тази година става дума за свързване с вашето семейство и превръщане на внимание на вашето здраве. Време е да поправите всевъзможни счупени вериги във вашето семейство или да потърсите излекуване на всевъзможни фамилни рани. Създаването на чувство за „ семейство “ в живота ви също ще бъде значимо за вас, по тази причина работете по построяването на мощен екип за поддръжка към вас. Също по този начин е ужасно време да се погрижите за всевъзможни здравословни проблеми и да обърнете внимание на благополучието на вашите разум, тяло и душа.

7
Това е голяма година на напредък за вас и наподобява, че в действителност ще можете да напредвате. Много от работата, която ще приключите тази година, наподобява е на духовно или прочувствено равнище. Вие ще имате нови хрумвания и може би даже нови философии за живота. Вашите мисли и хрумвания за нещата може да се трансформират и вашата система на вярвания може да бъде преобразена. Това е идеалното време да научите нещо ново, да запишете нов курс или да изследвате тематики, които ви интересуват. Опитайте се да не сте твърди в концепциите си, защото може да ви е мъчно да се балансирате. Ключът тази година е да поддържаш открит разум за всичко.

8
Това ще бъде година на проявяване за вас. През предходните години сте се разраствали доста и в този момент имате ясно схващане за това какво желаете и какво е належащо, с цел да го получите. Имате доста универсална поддръжка на ваша страна тази година, по тази причина се доверявайте и знайте, че можете да постигнете всичко това. Въпреки, че имате доста галактическа поддръжка, е доста значимо да останете свързани с интуицията си и да си спомните пътя, по който сте пътували.

9
Това е година на завършения за вас. Изглежда, че тази година приключвате или затваряте вратата на цикъл, тъй че може да почувствате възприятие за затваряне или възприятие за потребност да извършите затваряне. Това е мощна година за вас, където в действителност можете да започнете да затваряте вратите в области от живота си, които към този момент не работят за вас. Но знайте, че с всеки край също идва ново начало. Тази година фокусът в действителност ще бъде да извършите път за новото.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР