2017 година я свързвам със стабилността, която успяхме да върнем

...
2017 година я свързвам със стабилността, която успяхме да върнем
Коментари Харесай

Цветанов: През 2017-а си изпълнихме управленската програма

2017 година я свързвам със стабилността, която успяхме да върнем в България, икономическия напредък и осъществяването ни на управническата стратегия за идващите 4 години. Първите резултати от нея към този момент се виждат. Това сподели в изявление за телевизия Европа зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на парламентарната група на партията Цветан Цветанов.

Той призна още, че в обединението има напрежение, само че не и отклоняване от програмата и предложи недоразуменията да се изглаждат не през медиите.

" В обединението на моменти има напрежение, само че изпълняваме прецизно съдружната стратегия. Там никой не е направил отстъпки. Истината би трябвало да си я споделяме в очите. Не е мястото в медиите да се вършат мнения. В момента има устойчиво държавно управление и дълготрайна цел за визията и развиването на България. Това е най-важното ", съобщи заместникът на Борисов.

Цветанов укори Българска социалистическа партия, че те са задали тона на подправените вести и нападателните нападки, само че подсети, че гласоподавателите не харесват опълчването. " Ние се опитахме да не отговаряме на техния звук. Те по този начин и не схванаха, че изборите завършиха на 26 март. Хората правят оценка забележимото и какво е направено за тях. ГЕРБ печели изборите, тъй като имаме действителен контакт с хората и представяме пред тях забележимото. Аз мисля, че тъкмо това липсва на Българска социалистическа партия ", добави той.

" Не съм отправил нито една засегнатост към президента Радев. Той приказва за беквокали в Народното събрание. Той приказва за борби и битка. Ние не желаеме да се борим. В политиката би трябвало да се търси постоянно разговор.

Всички институции би трябвало да се почитат ", разяснява още Цветанов. И установи, че Българска социалистическа партия и президентът Радев имат еднообразно мнение за вота на съмнение и налагането на несъгласие на избрани закони. " Станахме очевидци и на обстоятелството, че един законопроект още не е признат, а президента приказва за налагане на несъгласие ", означи още шефът на депутатите от ГЕРБ, който не крие разликите сред партията-мандатоносител и президента. Цветанов разяснява и идния избор на съмнение, като увери, че болшинството е устойчиво и няма терзания.

" Смехотворно е Българска социалистическа партия да приказва за избор на съмнение по тематиката корупция. Това не е оценка на някой от ГЕРБ, а оценка на нашите европейски сътрудници.

Помните по кое време бяха спрени еврофондовете поради корупция. Трябва да бъдем справедливи и действителни. Българска социалистическа партия са в правото си да употребяват тази парламентарна процедура, само че този избор трябваше да бъде изработен есентта или в края на годината. Сега той ще се състои по време на европредседателството ни ", недоволства Цветанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР