2017 година предложи както хубави, така и негативни моменти в

...
2017 година предложи както хубави, така и негативни моменти в
Коментари Харесай

Изцепки на Стоичков и Кобрата, бой на фенове и секс скандал помрачиха 2017-а

2017 година предложи както хубави, по този начин и отрицателни моменти в спорта. Напрежението ескалира още през март, когато трябваше да бъдат импортирани документи за търга за емблемата на ПФК ЦСКА АД. Двете страни с искания за логото се срещнаха на " Българска войска ", а посред им застана полицията.

 

Боксовата ни звезда Кубрат Пулев също влезе в рубрика Скандали при срещата си с хора от щаба на първенеца Антъни Джошуа, като си разреши да размахва междинни пръсти в " Арена Армеец ".

Алкохолът не прости на никого, а в това се убеди и голф легендата Тайгър Уудс, който бе хванат да кара в нетрезво положение. Американецът се оправда, че е приемал медикаменти, само че резултатът им очевидно е довел до прекалено замайване преди срещата му с полицията.

 

В началото и края на лятото пристигна времето и на футболните почитатели да се запишат с нещо отрицателно, а подиуми преди гостуването на Ботев в Албания и по време на дуела сред Хебър и Миньор приковаха вниманието.

Референдумът за самостоятелност на Каталуния несъмнено е измежду неспортните топ събития през миналата година, само че легендата на Барселона Христо Стоичков го направи забавно и за футболните почитатели, като обиди вицепремиера на Испания Сорая Сантамария, обвинявайки нея и фамилията й в пристрастия към методите на диктатора Франко. Последваха закани за съд, а Камата се извини за думите си.

Към края на октомври футболната съдийка Теодора направи скандални разкрития за полов тормоз, което се трансформира в един от най-големите кавги в родния спорт в последните години.

В началото на ноември младият австралийски жокей Дилън Кабош си навлече гнева на природозащитниците и почитателите на конния спорт по света, откакто удари коня си след несполучливо съревнование.

Към края на месеца футболните почитатели още веднъж избухнаха с пердах, а този път сцена на конфликта бе Пловдив, където последователи на Локо и ЦСКА си спретнаха пердах на пистата.

 

В края на 2017 година някогашната звезда на Барселона Карлес Пуйол стана обект на полов тормоз от съветски последователки по време на визитата си в Москва за жребия за Мондиал 2018. Испанецът чу закани за полов акт, а сексиграчка мъжки сексуален орган бе ориентиран към лицето му.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР