2017-а година бе изпълнена с нови тенденции и завръщане на

...
2017-а година бе изпълнена с нови тенденции и завръщане на
Коментари Харесай

10 известни личности, които се превърнаха в модни икони през 2017

2017-а година бе изпълнена с нови трендове и завръщане на остарели такива в стилната и козметичната промишленост. Известните персони имат властта да постановат стилове в грима, прическите и облеклата с лека ръка и да се трансфорат в фешън икони с едно минаване по аления килим. Представяме ви 10 известни дами, които вечно оставиха своя отпечатък в стилната история:

1. Никол Кидман



50-годишната актриса се появи в алена рокля с вплетено украшение, която акцентира кръста й и се уголемява в " бухнала " пола. Обърнете внимание на другите обувки. Това не е неточност, а трик, натрапен от " Келвин Клайн ".

2. Ел Фанинг



Едно от най-ярките дрехи на филмовия фестивал в Кан беше бялата сатенена рокля на Ел Фанинг, създание на Вивиaн Уестууд. Изчистена начело и доста ексцентрична откъм гърба, роклята имаше рисунки, направени като че ли от малко дете.

3. Дженифър Лопес



Певицата се появи на премиите People`s Choice в изискана кадифена, бродирана с кристали рокля от Рим Акра. Лопес бе награден за ролята си в престъпния сериал  " Shades of Blue ".

4. Джулиан Мур



На Филмовия фестивал във Венеция най-обсъжданото облекло беше роклята на Джулиан Мур от Валентино, която тя допълни с изтънчена прическа.

5. Ема Стоун



Ема Стоун, която завоюва " Оскар " за Най-добра актриса на тазгодишните награди, бе облечена със семпла ретро рокля. Въпреки скромния си тип, тя бе сред най-запомнящите се и изискани на церемонията.

6. Зоуи Кравиц

 Актриса, модел, певица и една от най-елегантните дами на Холивуд, дъщерята на Лени Кравиц знае по какъв начин да се облича по време на значими събития. Тя постоянно е залагала на смели и ексцентрични решения като тази рокля.

7. Риана



За премиите " Грами " певицата избра да носи ярък и пай топ, който да подчертае татуировката, която се намира под гърдите ѝ. Полата е на Armani Prive. Цялата композиция остана неразбрана за по-голямата част от публиката,но все пак съумя да направи запаметяващо се показване.

8. Кейти Пери



Най-ярката звезда на премиите MTV Video Music Awards стана Кейти Пери, която беше водеща на церемонията. Тя пя и обявява номинациите, а също по този начин изуми модерните критици с футуристичната си рокля, която добави с огромни черни обеци.

9. Кара Делевин



Девелин обръсна главата си за ролята във кино лентата " Една година живот ", а костюмът ѝ завърши ексцентричната визия.

10. Бионсе



Бионсе се появи на премиите " Грами " бременна и облечена като богиня. Хората реагираха много остро на смелото облекло и обявиха, че певицата прекалява, само че все пак изпълнението ѝ бе едно от най-запомнящите се.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР