201 общински съветници в 86 общини и един кмет на

...
201 общински съветници в 86 общини и един кмет на
Коментари Харесай

Възраждане след вота готови за маратонско бягане

201 общински съветници в 86 общини и един кмет на община. Почти всяка трета община в страната ще има представител на " Възраждане ". Това регистрира след локалните избори водачът на партията Костадин Костадинов .

Резултатите на " Възраждане " не са тези, които чакахме, показа той. Партията си слага за цел да е първа политическа мощ. Проблем е ниската изборна интензивност, по думите му. Местните робовладелци заповядвали на подчинените си да гласоподават, по думите му. Костадинов видя и въздействието на подземния свят в локалния избор.

Формацията не съжалява за направените избори в акцията. " Възраждане " се готви за маратонско тичане , стана ясно от коментара на Костадинов. Около 880 000 лв. коства акцията на партията.
 Деян Николов се надява на почтен избор
Деян Николов се надява на почтен избор

Очаквал арести след абсурда с машинния избор

Общинските съветници на " Възраждане " няма да ги предадат и продадат, убеден е Костадинов, като акцентира, че у нас всичко се купува и продава. Движение за права и свободи е втора политическа мощ след ГЕРБ, обезпокоен е той. Опасността съгласно него е феодализация на страната. Костадин Костадинов изрази възмущението си от въздействието на купения и корпоративен избор. Недоверието в страната и общинските институции е огромно, счита още той.

Партията не направила компромис за поддръжка на претенденти на други обединения на втория тур. Продължаваме напред, в сряда внасяме, добави Костадинов.
 Арестуваха определен за общински консултант в Земен поради скица с адресните регистрации
Арестуваха определен за общински консултант в Земен поради скица с адресните регистрации

Акция против изборните нарушавания тече в Пернишко, ревизират се и адреси в София

Относно сред ПП/ДБ, Българска социалистическа партия и " Възраждане " той се пошегува и направи самопризнание, че има такава коалиция и партията му ръководи подмолно България. " Денков ми се регистрира заран и вечер, на обед - на Пеевски " , продължи с шегите той. Лидерът на партията се чуди за какво Бойко Борисов по този начин елементарно е прежалил София. Костадин Костадинов още веднъж прикани водача на ГЕРБ да поддържа вота на съмнение на опозицията.

Деян Николов, който беше претендент за кмет на София, регистрира, че апатията е спечелила. 11 пъти е растежът на фармацията в столицата, а " Възраждане " е най-голямата партия, защото останалите играчи са в коалиция. Оценяваме резултатите в София като положителни, уточни Николов, който напуща Народното събрание и. От " Възраждане " обаче не изключват опцията към Ваня Григорова да се заформи нов план.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР