2007 година, когато влязохме в НАТО и ЕС, свършиха нашите

...
2007 година, когато влязохме в НАТО и ЕС, свършиха нашите
Коментари Харесай

Проф. Димитър Тадаръков: Бюджет 2019 г. е бюджет на страха

2007 година, когато влязохме в НАТО и Европейски Съюз, свършиха нашите фантазии. От тогава в българската политика няма нито една тактика.
Това разгласи проф. Димитър Тадаръков – учител в УНСС, в предаването „ Тази събота” по bTV.

„ Догодина имаме два типа избори – европейски и кметски. Ще се дадат огромни разноски, които ще над 4 милиарда лв., просто с цел да се успокои популацията от предизборния развой. Много ясно се обрисува боязън от осъществяването на промени. Бих приветствал този бюджет, в случай че той завършваше по този начин – даваме 10% нарастване на заплатите, само че започваме реформи”, изясни професорът.

По думите му 50 милиарда лв. са депозитите на българите в банки – и това е страхът да се влага в стопанската система.

„ 2007 година, когато влязохме в НАТО и Европейски Съюз, свършиха нашите фантазии. От тогава в българската политика няма нито една стратегия”, сподели още проф. Димитър Тадаръков.

Етническият модел, който Ахмед Доган реализира, е повода ние да вървим напред, уточни Тадаръков за ролята на почетния ръководител на Движение за права и свободи за прехода в България след 10 ноември 1989 година

Президент има право, само че изпуска салдото, по този начин професорът разяснява изявлението на Румен Радев, че бедността на българите не е грях, с цел да се полза с налози.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР