200 млн. долара ще отделят oт Пентагонa за финансиране на

...
200 млн. долара ще отделят oт Пентагонa за финансиране на
Коментари Харесай

200 млн. долара дават САЩ за отбраната на Украйна

200 млн. $ ще отделят oт Пентагонa за финансиране на съдействието с Украйна в областта на сигурността, с цел да може да се укрепи защитата и въоръжението на страната, заяви БГНЕС. В прес известие, публикувано от Пентагона, се вижда, че администрацията на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп удостоверява дългогодишните взаимоотношения сред Вашингтон и Киев, оповестява организация " Анадолу ".

С новото финансиране общата помощ, която Съединени американски щати ще окаже на Украйна в областта на сигурността ще доближи повече от 1 милиард $ от 2014 година насам. „ Новото финансиране ще бъде употребявано за екипировка, която да подкрепя актуалните подготвителни стратегии и оперативни потребности, в това число благоприятни условия за усилването на командването и контрола на Украйна, разполагането на системи за сигнализация, секретна връзка, военна подвижност, нощно виждане и военно здравно лекуване “, написа в изказването.
Времето за доставка и разполагане на новото съоръжение следва занапред да се откри, споделят от Пентагона. Това известие идва на фона на политическия спор по отношение на връзките Съединени американски щати – Русия след скорошната среща на върха в Хелзинки сред американския президент Доналд Тръмп и съветския му сътрудник Владимир Путин.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР