200 дни от нашата съпротива. Най-важното, а следователно и най-трудното

...
200 дни от нашата съпротива. Най-важното, а следователно и най-трудното
Коментари Харесай

Зеленски: Студът и гладът не са по-страшни от вашето братство

200 дни от нашата опозиция. Най-важното, а затова и най-трудното следва. Искам да посветя това послание на тези, които са пред мен. И на който му е най-трудно в този момент, тъй като прави най-важното.

Това съобщи украинският президент Володимир Зеленски.

Дори през непрогледния мрак Украйна и цивилизования свят ясно виждат тези терористични актове, съобщи още той. Умишлени и цинични ракетни удари по гражданска сериозна инфраструктура. Без военни уреди. Областите Харков и Донецк бяха отцепени.

В Запорожие, Днепропетровск и Суми има частични проблеми с електрозахранването, сподели той като приложи и видео към тази част от изказването си.

Студът, гладът, тъмнината и жаждата не са толкоз страшни и смъртоносни за нас, колкото вашето " другарство и приятелство ". Но историята ще сложи всичко на мястото си. И ще сме с газ, светлина, вода и храна.. и БЕЗ вас!, съобщи още президентът, като се обърна към Русия и руснаците.

Припомняме, че в неделя съветският външен министър Сергей Лавров свързва неналичието на договаряния с позицията на Украйна и подкрепящите я западни страни.

Русия не се отхвърля от договарянията с Украйна, само че протакането на процеса ще затрудни Киев да реализира съглашение с Москва, съобщи съветският външен министър Сергей Лавров в коментар за предаването " Кремъл. Путин ". Заявката за договаряния идва на шестия ден, откакто украинската войска стартира контраофанзивата си в Харковска област, където очевидно реализира триумфи.

Външният министър на Русия напомня, че позицията на Русия по въпроса за договарянията с Украйна е била изложена от президента Владимир Путин на среща с управлението на Държавната дума и ръководителите на фракции, оповестява ТАСС.

" Ние не се отхвърляме от договарянията, само че тези, които отхвърлят, би трябвало да схванат, че колкото по-дълго протакат този развой, толкоз по-трудно ще им бъде да договарят с нас ", сподели той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР