200 блока санирахме в Бургас. А през последните 3 години

...
200 блока санирахме в Бургас. А през последните 3 години
Коментари Харесай

Борисов: Оптимизъм може да има, ако резултатите ни са малко по-добри на тези избори

" 200 блока санирахме в Бургас. А през последните 3 години - 0 санирани блокове. С тези нули сега се борим. Какво не направихме за тоя град, с цел да гласоподават за някой различен... Задавам си въпроса, отговора не го намирам. Колко пречиствателни станции се направиха, с цел да бъде чисто морето - стотици милиони се вложиха. Оттогава до момента чули ли сте нещо да се направи? По времето на ГЕРБ всички европейски фондове и стратегии работеха и нито една не е спирана. Фуга или крива плочка да се види по наше време - настъпва медийна нервност. Искам и аз да фотографирам нещо, но няма ", сподели водачът на ГЕРБ.

Той напомни построяването на оградата на границата и визитите на европейски водачи поради нея. Отбеляза и изработката на  пътя до Слънчев бряг. След това мина към туризма и напомни филмите по " Дискавъри " за България и какъв брой е значим културният туризъм.

После мина към интернационалната конюнктура и вътрешнополитическото положение на страната.

" Никога не сме били по-близки до световен боен спор от в този момент. Надявам се да намерят дипломатите рационално решение. В противоположен случай би било доста неприятно и за нас. "

Пред гласоподавателите водачът на ГЕРБ също приказва за утрешното изключително съвещание на Народното събрание. 

Снимка: БТА

Истински се надявам на следващия ден да отхвърлим ветото на президента, с цел да може да тръгнат нещата. Бензинът е 3,30 лева Цената на уралския петрол е една и съща. От едната страна, когато приказваме за газ, слагаме по 20 лева и от горната страна на мегаватчас. Помните ли какво говореха за " Балкански поток "? А в този момент се вижда по какъв начин той ще печели. Тази година ще излезем на облага и за 72 година вие ще получите от неприятния Бойко над 230 млрд лева в бюджета. Само това да съм ви направил, би трябвало да ми се регистрира. Нашите герои, за жалост, стават герои, когато умрат. Ние не обичаме някой да направи нещо хубаво ", показа Борисов.

" Нужно е въпреки всичко да има държавно управление. Отново страната е разграничена. От една страна президентската институция, от друга - държавното управление, от трета сме ние, от четвърта - опозицията, от пета - олигархията. А на Народното събрание написа " Съединението прави силата ". Ако ние не сме най-малко затегната сглобка, нищо положително не ни чака. Знам, че очаквате от мене малко оптимизъм. Зависи единствено от вас. Оптимизъм може да има, в случай че резултатите ни са малко по-добри на тези избори ", изясни в умозаключение Борисов. Според него другояче градовете ще се трансфорат в това, което наподобява страната.

Искаме единствено " Лукойл " да си внесе налозите, не участваме в договаряния за продажбата му. 

Той означи, че финансовият министър Асен Василев би трябвало да е вълшебник и по тази причина е нужно да има държавно управление. 

В края на речта Борисов похвали бургазлии за цялостните листи, изключително тези, които не са на първите места, тъй като точно те са правилните членове.

" Ние с Бойко Борисов изградихме модерна България. Бъдещето ни е в този момент, дано на 29-ти да излезем да гласуваме за ГЕРБ ", сподели от трибуната Иван Алексиев, регионален координатор на ГЕРБ.

" По време на тази предизборна акция ние запазихме положителния звук. Компроматите в никакъв случай не са печелили. Трябва да привлечеш благосклонностите на хората с нещо положително ", посочи кметът Димитър Николов.

 

Местни избори 2023

Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Платена обява

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР