200 000 лв. е глобата, която ще наложа на фирмата

...
200 000 лв. е глобата, която ще наложа на фирмата
Коментари Харесай

Фандъкова заплаши „Трейс груп холд“ с 200 хиляди лева глоба

200 000 лева е санкцията, която ще наложа на компанията „ Трейс груп холд “, в случай че се откри, че неин служащ за повторно съзнателно чупи цяло жълто керамично паве. Това разгласи столичният кмет Йорданка Фандъкова във Facebook.

През октомври предходната година към този момент постанових глоба от 100 000 лева за потвърдено съзнателно чупене нацяло керамично паве от служащ на компанията, напомни тя.

 

„ Налагането на оптималния размер на глобата е наложително, както при наново нарушаване, по този начин е откакто през есента желаех от изпълнителя спомагателни механически ръководители на обекта, както и инструктажи към служащите за работа с обекти, част от културно-историческото завещание на София “, изясни кметът на Столична община.

Вчера от „ Спаси София “ разпространиха видео в обществената мрежа, в което се вижда по какъв начин служащ чупи жълто паве с чук. „ Работник на компания „ Трейс “ троши културното завещание на София “, възмутиха се от партията.

 

„ Пренареждането на жълтите павета по бул. „ Цар Освободител “, в сектора от бул. „ Васил Левски “ до Българска академия на науките, е част от плана за възобновяване на централната градска част. Площта му е под 1,5% от всички планувани за ремонт площи в зоната, а цената му по контракт е 204 хиляди лева Заради откритото разбъркване на жълтите павета приемането на сектора е спряно, а разплащания за него от Столична община не са осъществявани “, разгласи още Фандъкова.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР