20 ученици и студенти от различни университети се включиха в

...
20 ученици и студенти от различни университети се включиха в
Коментари Харесай

Над половината от завършилите 5-ото издание на А1 Лятна академия продължават кариерния си път в компанията

20 възпитаници и студенти от разнообразни университети се включиха в петото издание на A1 Лятна академия. Те станаха част от програмата по покана на телекома, откакто през миналата година са посочили познания и предпочитание за професионално развиване в редица просветителни начинания, проведени в партньорство с компанията.

В продължение на три месеца участниците се срещнаха с действителната бизнес среда в света на технологиите, където на процедура приложиха наученото на доктрина. Докоснаха се от близко до софтуерните планове в А1, разрастващи другите посоки на дигитализацията и бяха дейна част от екипите, които трансформират нововъведенията в действителност. Стажантите бяха част от няколко посоки в компания, в това число „ Информационни технологии и цифрова промяна “, „ Мрежа и услуги “ и „ Маркетинг “.

" Традиционно поддържаме кариерния старт на младежите, водени от желанието да предадем това, което сме научили по пътя към триумфа в бизнес среда. За нас приемствеността на опит и познания сред одобрените и бъдещите експерти на България е основна част от задачата ни. Уверен съм, че това е и един от факторите за дълготрайното развиване на бизнеса и причина за по-успешно нахлуване на младежите в действителните измерения на определената специалност ", съобщи Любомир Иванов, старши управител „ Привличане на гении, образование и развиване “ в А1 България

 Снимка от А1 Лятна академия
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР