20-годишният Бен Шелтън не спира да впечатлява с изявите си

...
20-годишният Бен Шелтън не спира да впечатлява с изявите си
Коментари Харесай

Шелтън за мача с Джокович: Различен съм от останалите и мога да правя разрушителни неща

20-годишният Бен Шелтън не стопира да впечатлява с изявите си на тазгодишния US Open и в 1/4-финалната фаза реализира най-голямата си победа в кариерата до момента, надделявайки над своя съотечественик Франсис Тиафо пред препълнените трибуни на стадион " Артър Аш ". В борба за място на финала обаче младият американец ще се изправи против допустимо най-голямото предизвикателство в шампионата, защото му следва конфликт с рекордьора по трофеи от Големия шлем Новак Джокович. 

Предстоящият дуел сред двамата ще бъде първи в историята на тяхното съревнование, като младокът възнамерява да употребява точно това в своя изгода. В последното си изявление Шелтън съобщи, че харесва възможностите си за победа и разполага с всичко належащо, с цел да изненада трикратния първенец в шампионата.

" Моят жанр на игра ми дава преимущество против тенисисти, против които не съм се изправял в никакъв случай в кариерата си. Смятам, че мога да предложа доста неща, които не се виждат постоянно в мачовете на останалите състезатели в АТР Тура. Различен съм от останалите и имам намерение да опитам необикновени неща, които могат и се надявам да бъдат разрушителни в петък.

Няма подозрение, че Новак Джокович е висока летва. Винаги имаш едно мислено, когато излизаш против човек, който има толкоз богат опит и е бил в тази обстановка извънредно доста пъти, за разлика от теб. Новак е същинска стена, необикновено стабилен на корта, мощен както душевен, по този начин и физически, по тази причина е належащо да имам авансово построен проект по какъв начин да се оправя с точно тези неща ", безапелационен е Шелтън, който ще дебютира в 1/2-финали на " мейджър " конкуренция.

" I think I can bring some things that maybe you don`t see in a normal match. So I`m going to try to bring some different and hopefully disruptive things on Friday. "

Ben Shelton before facing Novak Djokovic
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР