20-годишният българин Цветомир Генов е загинал след нападение с нож

...
20-годишният българин Цветомир Генов е загинал след нападение с нож
Коментари Харесай

20-годишният Цветомир Генов е убит с нож във Великобритания

20-годишният българин Цветомир Генов е умрял след нахлуване с нож в Гейнсбъро Клоуз, Солсбъри на 22 август, оповестяват от полицията в Уолтшир.
Прочетете още
Обвиняем за убийството е 25-годишният Морис Джоунс, който се чака да се яви в Кралския съд в Солсбъри за авансово чуване на 14 декември, прецизира Би Би Си.

Българинът е намушкан с нож малко преди обяд на улица в Солсбъри. Оказана му е незабавна помощ, само че е разгласен за мъртъв на мястото на случая. Полицията в Уилтшър счита, че обвиненият е прочут на жертвата.

На уеб страницата на полицията в Уилтшър е оповестено обръщение от фамилията на 20-годишния Цветомир Генов: „ Изгубихме нашия първороден необикновен наследник Цветомир ненадейно и това е в действителност сложен миг за нашето семейство. Той е брат на две момчета, а също и татко на малко момче.  Все още не желаеме да имаме вяра, че той към този момент не е тук и той в никакъв случай няма да се върне и ние в никакъв случай повече няма да забележим усмивката му, няма да чуем гласа му, дребното му момче ще би трябвало да пораства без татко си….Това е мъчно и мъчително, тъжно и сърцераздирателно.

Той ще остане вечно на 20, защото някой ни го лиши по толкоз нечовечен и ужасяващ метод. Мъж е упрекнат в убийството му, само че това няма да върне Цветомир назад. Мисълта, че в този момент би трябвало да живеем без него, е тежка. Никой не би трябвало да минава през това...

„ Бихме желали да благодарим на полицията в Уилтшър за тяхната упорита работа, това значи доста за нас. Също по този начин сме признателни на цялата общественост, другари и всички, които са с нас в този сложен миг, и бихме желали да им благодарим за поддръжката, за съпричастните картички и цветята. „ Все още идват, хората даже ни носят топла храна. Нямаме думи за това. Каквото и да кажем, няма да е задоволително! „ Прекрасно е да видя толкоз доста хора, които мислят за Цветомир и нас. Много хора се свързват с нас и това в действителност се прави оценка, хора, които не познаваме, плачеха и се молеха за нашия наследник и ни предлагаха помощ ", пишат още от фамилията на Цветомир Генов.

Младият българин и фамилията му живеят в Обединеното кралство от доста годни. Българското посолство в Лондон е оказало подпомагане на роднините на момчето.

Тази вест идва ден, откакто стана ясно, че трима младежи са приети за отговорни за убийството на български студент в Лондон. 21-годишният Габриел Стоянов беше прободен смъртоносно след кавга в рейс през ноември предходната година. От следствието са открили, че претекстът е, изтъквам: " Отмъщение за незначителна пиянска смешка ". В рейса Габриел се е закачал с младежите и е плеснал по ухото на един от тях. Последвала офанзива от тяхна страна. Извършителите са на възраст 15, 17 и 18 години. Две от момчетата са наказани за преднамерено ликвидиране, а 15-годишният ще дава отговор за непредумишлено ликвидиране ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР