20-годишната Юлия Аврамова, загинала при неделния инцидент с влака по

...
20-годишната Юлия Аврамова, загинала при неделния инцидент с влака по
Коментари Харесай

Блъснатата от влак Юлия била неописуема красавица

20-годишната Юлия Аврамова, починала при неделния случай с влака по време на мотосъбора край Благоевград, е била същинска хубавица. Хората от родното й село Копривлен е в потрес от нещастието, въпреки че младата жена от дълго време се преместила в Благоевград. Тя била студентка по химия, имала другар, с който живеели дружно в кв. „ Еленово “.

Юлия бе пометена от пътническия трен, приближаващ от Кулата, при непозволено секване на жп линията. Мястото при разклона за с. Церово е със слаба видимост, било шумно поради плача на моторите по време на събора и тя не видяла и не чула влака, оповестява struma.bg.

Трагедията станала за момент по злополучно стичане на събитията, защото малко преди този момент по линията минала нейната майка. В първия миг тя даже не схванала какво се е случило. Писъците и: " Къде е детето ми?! Какво се случи? ", събрали мотористи  на релсите.

Юлия е умряла в резултат на голям брой тежки контузии, несъвместими с живота,
Установила аутопсията на правосъдния доктор. Иззети са проби за алкохол и опиати, които са негативни.

Такива са били резултатите и от пробите на машиниста на бързия трен Кулата – София, който надул свирката, когато видял човек на жп линията. За страдание време за друга реакция и опция да спре влака нямало и последвал съдбовният удар.

По случая е формирано досъдебно произвеждане под надзора на Окръжна прокуратура – Благоевград, въпреки че главната версия е за инцидентен, а не преднамерен случай.

Заради нещастието мотосъборът бе преустановен, а до привършване на следствените дейности на дежурната оперативна група от 2 РПУ – Благоевград имаше престой на влака, който дойде със 193 минути забавяне до крайната спирка на гара София.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР