20-годишната попзвезда нашумя с това, че миналата година смени черно-зелената

...
20-годишната попзвезда нашумя с това, че миналата година смени черно-зелената
Коментари Харесай

Били Айлиш стана червенокоса за празниците

20-годишната попзвезда нашумя с това, че предходната година смени черно-зелената си прическа с платинено руси кичури, а в края на 2021 година разкри, че е боядисала косата си в алено за една седмица.

Последната промяна на косата на Айлиш идва след миналогодишното прекосяване от черно към русо, което означи премиерата на албума ѝ " Happier than Ever ".
Джей Ло и Били Айлиш бяха оповестени за " разрушители на Съединени американски щати "
В черен лист на държавното управление на Съединени американски щати влезе певицата Били Айлиш поради „ разрушение на страната “, написа „ Вашингтон п...
Прочети повече
Тогава певицата трябваше да скрие дългия развой от милионите си почитатели и почитатели в Instagram, като носеше перука, която съответстваше на тъмния кестен, с който стана известна, прикривайки боядисването в продължение на шест седмици.

В предаването " Късното шоу със Стивън Колбърт " тя сподели: " Знаех, че ще има такива интервали на обработка, в които ще наподобявам налудничаво, а аз не желаех да наподобявам налудничаво. Но имах потребност от нещо бързо, тъй че безусловно си поръчах перука за Хелоуин на Billie Eilish от Amazon ".

Носителката на премията " Грами " обаче също по този начин призна, че нейният присъщ неоновозелен външен тип значи, че " не може да отиде на никое място " и че жадува за анонимност.

Тя сподели пред сп. „ Elle ”: " Не можех да отида на никое място с тази коса, тъй като беше толкоз явно, че съм аз. Исках анонимност ".
Били Айлиш обра премиите " Грами "
Айлиш победи във всички категории от " огромната четворка ": - ария на годината, запис на годината, албум на годината и най-хубав нов...
Прочети повече
Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР