20-годишната Леа Мембрей само за две години е успяла от

...
20-годишната Леа Мембрей само за две години е успяла от
Коментари Харесай

Ослепителна блондинка: Какво значение от какъв пол съм, когато гърдите ми са великолепни

20-годишната Леа Мембрей единствено за две години е съумяла от момче да се трансформира в момиче. Сега тя има голяма навалица от почитатели. На младото момиче от Оукланд й били нужни 18 години, с цел да разбере, е тя живее в непознато тяло. Леа Мембрей към този момент две години не се държи като мъж. По думите ѝ, в този момент тя е щастлива повече от всеки път, написа в. Daily Mail.

" Сега се усещам такава, каквато би трябвало да бъда. Най-удивителното възприятие изпитах след увеличението на гърдите ми. Успях да потвърдя на всички, че в този момент съм жена ", споделя Леа Мембрей

Момичето споделя, че най-трудно ѝ е било в интервала на пубертета, когато тялото ѝ почнало да се трансформира. Леа се опитвала да се впише в обкръжението, само че това направило нещата единствено по-зле. Работата е там, че тя в никакъв случай не била виждала дами трансджендъри и считала, че те наподобяват като изроди, до момента в който сама не разрушила този стандарт. В момента Лея има голям брой фенове, които даже си нямат и визия, че в предишното тя е била момче.
" Нямам адамова ябълка, няма потребност да се бръсна. Сега желая да смекча чертите на лицето си и по-късно да си оперирам гениталиите. Приятелите и фамилията ми ме поддържат ", споделя Леа.
Леа изобщо не съжалява, че се е подложила на интервенциите, в частност увеличение на гърдите и устните. Тя споделя, че е подготвена да изхарчи десетки хиляди долари, с цел да продължи с преобразяването си.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР