20-годишната Боряна е имала връзка с Васил Михайлов в продължение

...
Реклама / Ads
Frognews
0| 1023|17.09.2023НОВИНИ

Приятелката на прокурорския син от Перник: Удряше ме по лицето, майка му ме прегърна, а той удари и нея

.
Боряна
„Колко пъти ме е удрял ли? Не мисля, че мога да ги преброя“, каза пред bTV Боряна Рангелова, бившата приятелка на подсъдимия прокурорски син Васил Михайлов.

20-годишната Боряна е имала връзка с Васил Михайлов в продължение на две години. Казва, че първият побой и е бил нанесен още преди обществото да разбере за прокурорския син от Перник и той да бъде арестуван.

 

Единият от побоите определя като "най-жесток". В нощта срещу 28 октомври миналата година. Часове, след като Васил Михайлов е пуснат за първи път под "домашен арест", след като прекарва месеца в ареста по обвинения за побои и заплахи.


„Донесох му една бутилка уиски и той, естествено, се напи. Видя някакво съобщение. Бяха ми отправили неприлично предложение, на което аз в никакъв случай не съм откликнала. Започна да ме удря, многократно, по лицето ми, по тялото ми, дърпаше ме за косата. Прецених, че е най-добре да звънна на майка му. В опита си да го успокои ме беше прегърнала и той удари и нея“, спомня си Боряна.


„В разговора ни на 1 юли той ми обясняваше как съм предателка, как съм могла да го направя това нещо. Започна да ми обяснява как ако иска да ме убие, той със сигурност ще ме убие, ще намери начин да ме убие. Той може да убие всеки един човек, когото прецени. Дори ми разказваше за начина, по който искал да ме убие. Мислил е, че когато излезе от затвора ще ме намери, ще ме отвлече, ще ме вкара там в някакво мазе и ще ме целуне и ще ме гръмне в гърлото.“, добави Боряна.


След като подава жалба в полицията и разказва всичко това, на 13 септември екипи на СДВР влязоха в къщата, в която Васил Михайлов е под домашен арест, за да я претърсят. Тогава, пред bTV, прокурорският син отрече да е посягал на Боряна.


„Естествено, че се страхувам. Все пак, аз го познавам, мисля по-добре дори от собственото му семейство. Според мен е много жесток човек и със сигурност ще търси отмъщението си. Спрямо мен”, подчерта 20-годшното момиче.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate nowVisaMastercardVisa-electronMaestroPayPalEpay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 2618|16.09.2023В ареста остава насилникът, пребил и остригал приятелката си в Свищов. 6| 3996|13.09.2023Обвиниха прокурорския син от Перник за четири закани за убийство към приятелката му. 0| 3984|31.08.2023Мъжът, убил жестоко приятелката си в Омуртаг, разказал, че се е спънала. 5| 4215|30.08.2023Нов случай на домашно насилие: Мъж уби по особено мъчителен начин приятелката си в Омуртаг

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Коментари Харесай

Приятелката на прокурорския син от Перник: Удряше ме по лицето, майка му ме прегърна, а той удари и нея> -->Реклама / AdsТърси:Неделя, 17 Септември 2023, 19:24 ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ -->#останивкъщи --> -->ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ -->НОВИНИГ

20-годишната Боряна е имала връзка с Васил Михайлов в продължение на две години. Казва, че първият побой и е бил нанесен още преди обществото да разбере за прокурорския наследник от Перник и той да бъде задържан.

 

Единият от побоите дефинира като " най-жесток ". В нощта против 28 октомври предходната година. Часове, откакто Васил Михайлов е пуснат за първи път под " домакински арест ", откакто прекарва месеца в ареста по обвинявания за побои и закани.

„ Донесох му една бутилка уиски и той, естествено, се напи. Видя някакво известие. Бяха ми отправили непристойно предложение, на което аз никога не съм откликнала. Започна да ме удря, неведнъж, по лицето ми, по тялото ми, дърпаше ме за косата. Прецених, че е най-добре да звънна на майка му. В опита си да го успокои ме беше прегърнала и той удари и нея “, спомня си Боряна.

„ В диалога ни на 1 юли той ми обясняваше по какъв начин съм предателка, по какъв начин съм могла да го направя това нещо. Започна да ми изяснява по какъв начин в случай че желае да ме убие, той сигурно ще ме убие, ще откри метод да ме убие. Той може да убие всеки един човек, който реши. Дори ми разказваше за метода, по който желал да ме убие. Мислил е, че когато излезе от пандиза ще ме откри, ще ме отвлече, ще ме вкара там в някакво мазе и ще ме целуне и ще ме гръмне в гърлото. “, добави Боряна.

След като подава тъжба в полицията и споделя всичко това, на 13 септември екипи на Столична дирекция на вътрешните работи влязоха в къщата, в която Васил Михайлов е под домакински арест, с цел да я претърсят. Тогава, пред bTV, прокурорският наследник отхвърли да е посягал на Боряна.

„ Естествено, че се опасявам. Все отново, аз го познавам, мисля по-добре даже от личното му семейство. Според мен е доста нечовечен човек и сигурно ще търси отмъщението си. Спрямо мен ”, акцентира 20-годшното момиче.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР