20-годишна удря и наръга с нож приятеля си, докато го

...
20-годишна удря и наръга с нож приятеля си, докато го
Коментари Харесай

20-годишна уби с нож приятеля си, изчисти и помоли съседка да се обади на тел. 112 -

20-годишна удря и наръга с нож приятеля си, до момента в който го умъртви. Престъплението е осъществено по изключително нечовечен метод. На момичето е повдигнато обвиняване за убийството, което е импортирано в Софийския градски съд.

Двамата живеели чартърен в столичния квартал " Връбница ". Обвиняемата постоянно употребявала хероин и алкохол.

На 11 септември 2021 година влюбените посрещали посетители в жилището и го блъснали на пиянство. След обед останали сами и почнали да се карат, тъй като потърпевшият ревнувал младата жена и желал да ревизира кореспонденцията й в телефона. Съседите чули разправията.

Вечерта абсурдът сред двамата се разгорещил и дамата почнала да постанова приятеля си с тъпи предмети по главата и тялото. Това не й стигнало да уталожи яростта си и взела нож, с който нанесла най-малко 25 удара на мъжа с старание и свирепост.

Приятелят й умрял от кръвозагуба.

Момичето почистило деликатно пода на хола, където се разиграла нещастието. После отишла при съседка и ѝ споделила да позвъни на тел. 112, тъй като мъжът се е наръгал с нож и е мъртъв. На подадения сигнал била изпратена дежурна оперативна група от Столична дирекция на вътрешните работи, която направили оглед и почнали следствие.

Предстои насрочване на разпоредително съвещание по делото.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР