20-годишна от Пловдив е прекарала 6 дни заключена в квартирата

...
20-годишна от Пловдив е прекарала 6 дни заключена в квартирата
Коментари Харесай

Жена изживя истински кошмар заради прието приятелство във Фейсбук, гаджето й изперка

20-годишна от Пловдив е прекарала 6 дни заключена в квартирата на гаджето си в Германия, където е била грубо пребивана от него. Причината е, че приела мъж за другар във Facebook. Това оповестиха от неправителствена организация за отбрана на жертви на принуждение в града на тепетата, където потърпевшата е потърсила помощ след връщането си от чужбина. 
Пред психолозите тя разказала, че с обичания си, който бил от Шумен, се срещнала посредством обществените мрежи. Връстникът й работел в Германия. Първоначално пловдивчанката му ходела на посетители за по 10-15 дни, а след това двамата решили да се съберат в Германия. Младата жена пристигнала там с еднопосочен билет.
"В колата, на път към обитаемото място, където живеел, той се нахвърлил върху нея с юмруци поради мъжа от Facebook. Спрял на паркинг, свалил й багажа и я заплашил, че ще я остави на тираджиите. После още веднъж я качил и я отвел в квартирата си. Там боищата траяли ", описа юрист Жанета Борисова от правозащитната организация. След 6 дни плен биячът принудил избраницата си да тръгне с него към градежа, където работел. 
Оставил я заключена в колата в под земята паркинг, а защото близката аптека била затворена, наложил картофи на раните й, като ги залепил с тиксо. "На всеки два часа проверявал дали приятелката му е в автомобила. По обяд насилникът тръгнал да излиза с колата от паркинга и тогава тя съумяла да избяга ", разказва юрист Борисова. 
Насинената пловдивчанка, където продавачът и клиенти я защитили от преследващия е бияч и извикали полиция. Пред немските органи на реда тя декларирала, че не желае да подава тъжба против гаджето си. Униформените я придружили до болница, а по-късно и до рейса за България, пише  "24 часа ". В момента дамата към момента се възвръща от изживения потрес с поддръжката на психотерапевти от организацията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР