20-годишна бременна жена твърди, че е бита от директора на

...
20-годишна бременна жена твърди, че е бита от директора на
Коментари Харесай

Училищен директор пребил бременна жена в Бяла?

20-годишна бременна жена твърди, че е бита от шефа на главно учебно заведение "Паисий Хилендарски " в Бяла, Варненско, откакто поискала да бъде върнат телефона на по-малката ѝ сестра.

Отидох да приказвам в учебното заведение, тъй като сестра ми всеки ден се връща разплакана, тъй като я наскърбяват или учителите, или учениците. Опитах да приказвам, попитах го за какво сестра ми и майка ми се връщат разплакани. Той ме атакува – удряше ми плесници, срита ме. Казах му, че съм бременна, само че той не спря, съобщи Мария Стоянова в утринния блок на Нова телевизия.

Имам издадено здравно, подадох тъжба. Така ли учим децата да не бъдат аресивни, това ли са нашите учители, сподели тя.

По думите на младата жена преди да нападне нея, учебният шеф е блъснал и майка ѝ.

Доколкото съумях да схвана, мотивът да пристигна в учебното заведение е, че учителка е лишила телефона на сестра й, сподели шефът на учебното заведение Дилян Дончев. Това обаче е станало след няколко забележки и след покана момичето да напусне стаята, на което учителката получила отвод. 20 минти по-късно идва въпросното лице, което, както разбрах, твърди че е бито от мен. Много нападателна – защитата не може да я спре, насочва се към мен и стартира да сипе ругатни към учителите, че са некадърни, не учат на нищо, съобщи Дончев.

Няма да разясня нейните изказвания, тъй като разбрах, че е подала тъжба в полицията. Аз също съм подал тъжба, разпитани са очевидци. Предполагам, че полицята ще си свърши работата и в случай че се стигне до съд, там детайлностите по случая ще бъдат изяснени, сподели още учебният шеф.

Той твърди, че е ударен от Мария. Младата жена отхвърли.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР