20-годишен студент е един от героите, спасил поне 10 души

...
20-годишен студент е един от героите, спасил поне 10 души
Коментари Харесай

Това младо момче спаси 10 души от трагедията в Гърция

20-годишен студент е един от героите, избавил най-малко 10 души в смъртоносната влакова злополука край Лариса.

Андреас Аликаниотис е пътувал в злощастния влак, който се удари челно с товарен по линията Атина - Солун. Младежът е съумял да счупи стъклото и да избави доста хора.

" В пейзажа на разочарованието и драмата могат да се видят истории, които провокират страст и припомнят, че има парченца вяра ", написа лекарят от университетската болница в Лариса доктор Ерис Циастудис.

И назовава воин 20-годишния студент, съумял да извади от огнения пъкъл минимум 10 младежи - деца, момчета и девойки, отбелязва гръцкото издание " Вима ", предава вестник " 24 часа ".

По знамение Аликаниотис е излязъл съвсем незасегнат от втория вагон. Пренебрегвайки заплахата, той се хвърлил да избавя хора. И е съумял, не крие възторга си лекарят.

Ето какво още написа той:

" Въпреки че през вчерашния ден небето беше изпълнено с ангели, имаме шанса да забележим един земен ангел измежду нас - 20-годишния студент Андреас Аликаниотис. Той е воин, тъй като с риск за живота си се хвърли в големия огън, не напусна вагона, а съумя самичък да счупи стъклото и да избави толкоз младежи.
В днешния тъмен ден Андреас ни сподели, че в младото потомство гърци има добрина, правила и морал! Поздравления за родителите ти, Андреас, които са те отгледали. "
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР