20-годишен младеж е задържан в Шумен за нарушаване на наложената

...
20-годишен младеж е задържан в Шумен за нарушаване на наложената
Коментари Харесай

В Шумен хванаха пиян шофьор, избягал от карантина

20-годишен юноша е арестуван в Шумен за нарушение на наложената му карантина и шофиране с 1.96 промила алкохол. Това оповестиха от ОДМВР-Шумен. Задържаният е гражданин на село Ветрище, подложен под наложителна карантина след завръщането му от страна с усложнена епидемиологична конюнктура.

Около 03.25 часа екип на "Пътна полиция ", който следил за съблюдаване на разпоредбите за придвижване по пътищата в Шумен забелязал лидер на "Рено Меган ", който направил нарушаване. Водачът направил минал по ул. "Климент Охридски " в сектор с еднопосочно придвижване. На бул. "Велики Преслав " бил спрян за инспекция.

Спипаха трима, които не съблюдават карантината си

Зад кормилото на автомобила бил 20-годишен мъж, който лъхал на алкохол. Тестван бил с дрегер, който отчел 1.96 промила алкохол в издишания въздух. Не е дал кръвна проба за разбор. По време на инспекцията станало ясно, че е подложен под карантина и я нарушил.

Задържан е за период до 24 часа в полицейското ръководство в Шумен. За осъществени закононарушения по член 343 „ Б “ алинея 1 от Наказателен кодекс е формирано бързо произвеждане, а за закононарушение по член 355 алинея 2 прочие 3 от Наказателен кодекс досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР