20 години след първия си сезон у нас и 6

...
20 години след първия си сезон у нас и 6
Коментари Харесай

Спрягат трима известни актьори за водещ на Big Brother

20 години след първия си сезон у нас и 6 години откакто беше излъчен последният, Big Brother се завръща в Nova, само че не е ясно кой ще го води. Емблематичното лице на шоуто – Ники Кънчев, се реалокира в bTV, с цел да работи в явно по-любимото си шоу " Стани богат ". Това значи, че няма по какъв начин да поеме и " Брадъра ". В Nova сега се обмислят всевъзможни разновидности за негов заместител. Засега като любимци се очертавали трима души: Ненчо Балабанов, Башар Рахал и Владимир Михайлов, настояват източници на " Уикенд ". Не е ясно обаче какво ще стане в идващите месеци. Имало даже екзотична концепция – лайфовете да се водят от Михаил Билалов, който бе уволнен от " Стани богат ", с цел да се завърне Кънчев.

Форматът Big Brother до момента е имал цели 22 сезона у нас в разнообразни разновидности – общоприетият, в който в къщата на Големия брат влизат непознати за необятната аудитория участници, VIP Brother за звезди и ALL Stars за участници от разнообразни риалитита. Зад всички тях стои Нико Тупарев, само че от тази година нещата се трансформират. Продуцент към този момент ще бъде Краси Ванков и е разумно той да избере водещ от личното си обграждане – някой, с който работи от години. В медийните среди са леко скептични, че Ванков ще може да се оправи със задачата да провежда зрелищен сезон на риалитито – най-малкото тъй като няма опит за такива огромни продукции.

Ненчо Балабанов е измежду звездите с най-големи шансове да блеснат на сцената на Големия брат. Той е измежду любимците на Краси Ванков. Двамата работят дружно към този момент 4 години в сериала " Ол инклузив ", също така Ненчо е едно от най-разпознаваемите лица на телевизия и към този момент има опит като водещ на шоуто " Сделка или не ", а преди този момент – на " Господари на ефира ". Проблемът е, че поради " Сделката " е на екран всеки работен ден от 18 до 19 часа. Ако стане водещ на рестартираното Big Brother, ще го гледаме и след вечерните вести, което ще е прекалено много. Така че ще се наложи да избира – или Големия брат, или Сделката.

Башар Рахал е другият любимец за овакантеното място на водещ. Той е от хората, които вземат участие в съвсем всички планове на Краси Ванков и постоянно се оправя доста добре. Забавен, обаятелен и с задоволително опит на сцената, ливанецът е бил лице и на доста излъчвания. Както обаче самият той се майтапи, влезе ли в някое шоу, след няколко месеца го стопират. Въпреки всичко надали някой ще се изненада, в случай че го види в Big Brother. В шоусредите се знае, че Башо е непосредствен с Краси – двамата са другари от години, тъй че е разумно да работят дружно и отсега нататък.

Обмислял се и разновидността да пробват за лице на емблематичното риалити Владимир Михайлов, който стана суперзвезда с присъединяване в продуцирания от Ванков сериал " Братя ". Владо е всеобщ любим. Той обаче няма опит като водещ на излъчвания, също така е доста ангажиран с непрекъснати записи на песни, циркулиране на страната за концерти и участия по клубове и фотоси на филми, а също така играе в сценичен спекткъл, в мюзикъли и в рок операта " Исус Христос суперзвезда ". Напоследък Михайлов е измежду най-търсените родни артисти и музиканти и не е ясно дали ще има време за Big Brother.

Най-любимият водещ в Nova – Димитър Рачков, също е предлаган за позицията. Актьорът обаче отказал. Бил прекомерно ангажиран, с цел да разпише контракт за всекидневен ефир, изключително за изключителни директни излъчвания, които в това риалити от време на време се постановат. Митко предпочитал да остане в плановете на Маги Халваджиян, които вървят единствено един път седмично и разрешават да си възнамерява останалото време.

В Nova към този момент от няколко седмици тече кастинг за участници в идния 23-и сезон на Големия брат. Ще го снимат в къщата, в която сега се снима " Един за различен ", научи " Уикенд ".

Обявено е, че завръщащото се шоу ще бъде на екран още тази година, само че в това време тече набиране на претенденти и за друго хитово риалити – " Игри на волята ".

По традиция то се излъчва през есента, което значи, че Големият брат би трябвало да остане чак за идната пролет. Другият вид е да пуснат възроденото риалити след финала на " Игрите " – през декември и януари, или да го изтеглят преди рисковото предаване – в края на лятото. Не е изключено обаче и да го отсрочат чак за идната пролет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР