20 деца, родени 2009 година от ДФК Делфините преминаха в

...
20 деца, родени 2009 година от ДФК Делфините преминаха в
Коментари Харесай

Най-голямата частна варненска школа даде цял отбор футболисти на Черно море

20 деца, родени 2009 година от ДФК Делфините минаха в школата на Черно море. Това стана факт, откакто двете академии се споразумяха след навършване на избрана възраст играчите на Делфините да продължат развиването си в ДЮШ на Професионален клуб Черно море.

ДФК Делфините е най-голямата частна школа във Варна, която работи с деца от 5 до 10 години. Главните треньори Илко Станчев и Миша Милошевич, футболисти с много мачове в професионалния футбол, организират начално образование на невръстните футболисти, които отвяват конкуренцията във всички шампионати, в които вземат участие. Два пъти са награждавани за най-просперираща школа от Община Варна.

След това първа алтернатива за младите гении е академията на " моряците ", която е потвърдила през годините работливост да вади футболисти в професионалния футбол. Освен това, че представителният отбор на Черно море е формиран от 50% юноши, произлезли от " зелено-бялата " варненска школа, още много играчи се подвизават в Първа и втора професионални лиги на родния футбол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР