20 са новите регистрирани положителни проби в област Кюстендил за

...
20 са новите регистрирани положителни проби в област Кюстендил за
Коментари Харесай

20 нови случая на COVID-19 в Кюстендилско

20 са новите регистрирани положителни проби в област Кюстендил за изминалото денонощие, съобщиха от Областния кризисен щаб в града.

Всички положителни случаи са от община Кюстендил, съобщават от Областния кризисен щаб. Към днешна дата двама остават настанените за лечение в Коронавирус отделението на Общинската болница в Дупница. Пациентите са в сравнително стабилно общо състояние.

В Коронавирус отделението на МБАЛ „ Д-р Никола Василиев “ в Кюстендил са настанени за лечение 27 души. Един от тях е на интензивно лечение и в тежко състояние, останалите са в средно тежко и предимно на кислород.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18939  В Съединени американски щати съвсем няма данни учениците да способстват за разпространяването на COVID-19 В Съединени американски щати съвсем няма данни учениците да способстват за разпространяването на COVID-19  Започна имунизирането на потребителите и личния състав в Дома за остарели хора в Ямбол Започна имунизирането на потребителите и личния състав в Дома за остарели хора в Ямбол  Д-р Аспарух Илиев: Този вирус не е волност на политиците Д-р Аспарух Илиев: Този вирус не е волност на политиците
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР