20 са новите регистрирани положителни проби в област Кюстендил за

20 са новите регистрирани положителни проби в област Кюстендил за ...

20 нови случая на COVID-19 в Кюстендилско


20 са новите регистрирани положителни проби в област Кюстендил за изминалото денонощие, съобщиха от Областния кризисен щаб в града.

Всички положителни случаи са от община Кюстендил, съобщават от Областния кризисен щаб. Към днешна дата двама остават настанените за лечение в COVID отделението на Общинската болница в Дупница. Пациентите са в сравнително стабилно общо състояние. 

В COVID отделението на МБАЛ „Д-р Никола Василиев“ в Кюстендил са настанени за лечение 27 души. Един от тях е на интензивно лечение и в тежко състояние, останалите са в средно тежко и предимно на кислород.
Всичко по темата: Епидемията коронавирус (COVID-19) 18939 В САЩ почти няма данни учениците да допринасят за разпространението на COVID-19 В САЩ почти няма данни учениците да допринасят за разпространението на COVID-19 Започна ваксинирането на потребителите и персонала в Дома за стари хора в Ямбол Започна ваксинирането на потребителите и персонала в Дома за стари хора в Ямбол Д-р Аспарух Илиев: Този вирус не е прищявка на политиците Д-р Аспарух Илиев: Този вирус не е прищявка на политиците
Повече за Коронавирус
corona най-ново: лесни стъпки: просто ръководство: eпидемия:

Източник: novini.bg