20 000 лева за апартамент от 200 квадрата в столичния

...
20 000 лева за апартамент от 200 квадрата в столичния
Коментари Харесай

Как да се сдобиеш с апартамент 100 кв.м. за 24000 лв, в България е възможно!


20 000 лв. за апартамент от 200 квадрата в столичния квартал „ Изток ” или 53 000 за 71 квадрата в „ Дианабад ” при пазарна цена 176 000 лв.. На такива цени са си купували жилища депутати и служители, осведоми Нова телевизия. 170 държавни жилища са продадени на занижени цени на хора, които заемат обществени длъжности в държавни институции.

Много сигнали към този момент са подадени към прокуратурата. „ 170 са жилищата, продадени единствено от регионалните администрации. Има доста повече жилища, продадени от министерства и други държавни институции, които не са били обект на инспекция от нашата комисия ”, изясни депутатът от Патриотичния фронт Валентин Николов, който управлява Парламентарната комисия за нравственос и битка с корупцията.

Николов изясни, че в множеството покупко-продажби има нарушавания, а страната е ощетена в изключително огромни размери. Така да вземем за пример депутатът от Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ се е сдобил с апартамент от 100 квадрата за 24 000 лв., като над 18 000 лв. са платени с обезщетителни принадлежности.

„ Като се има поради какъв брой са вървели тогава компенсаторките един подобен апартамент в дипломатически блок излиза 11 000 лв. ”, обясни Николов.

 

За дамата

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР