2 за Роджър, 2 за Рафа, 2 за Саша, 1

...
2 за Роджър, 2 за Рафа, 2 за Саша, 1
Коментари Харесай

Гледайте на живо! Исторически мач - Григор докосва велик успех! Битката с Рафа е жестока

2 за Роджър, 2 за Рафа, 2 за Саша, 1 за Гришо! А осмият шампионат от Мастърс 1000 сериите за сезона е в разгара си. Димитров е подготвен да съблюдава традицията, остават му още три крачки, само че какви!

В черешката на тортата на 1/4-финалите на шампионата в Шанхай - Григор, се изправя против международния номер 1 Рафаел Надал, написа Пик.

Мастърс 1000 сериите тази акция започнаха с 2 триумфа на Роджър Федерер, по-късно и Надал завоюва 2 трофеи, последваха и две оценки за Александър Зверев, с цел да се стигне до конкуренцията в Синсинати.

Краен триумф за Гришо в щата Охайо без нито един изгубен сет.

Мастърса в Шанхай е осмото съревнование за сезона от въпросния сан, ще победи ли и Димитров за втори следващ път?

До момента 16-кратният първенец от Големия шлем води с 9:1 триумфа в директните дуели с Григор. Двамата изиграха героичен полуфинал на Откритото състезание на Австралия тази година. Драматична победа с 3:2 сета за Рафа в Мелбърн.

Само преди дни Гришо и Матадора участваха в гладиаторска борба в Пекин. 2:1 сета за Надал, с умопомрачителни 26 минути игра на най-високо равнище за първите 3 гейма в основния трети сет.

Рафаел се намира в изключителна форма, завоюва конкуренцията в китайската столица и е обаятелен и в Шанахай.

Досега в Мастърс 1000 шампионата Рафаел има изгубени единствено общо 7 гейма, бързи триумфи над Доналдсън и Фонини.

Гришо пък отрази 3 мачбола във френетична борба с Райън Харисън, наложи се с 2:1 сета след основен тайбрек, а в 1/8-финалите победи с 2:0 сета Сам Куери.

При триумф против Рафа в 1/4-финалите Димитров ще се класира за Финалния за сезона Мастърс в Лондон. Димитров има отлични изходни позиции да нападна класиране в Топ 4 на тенис-ранглистата.

" Нямам право на неточности против Григор ", съобщи Надал преди дуела. Думите на Рафаел са най-хубавият индикатор за това какъв състезател има България в тура.

Сблъсък на най-високо равнище в спорта - Григор Димитров против Рафаел Надал. Хот Шот Гришо и Матадора са подготвени за нова жестока борба. Победителят се класира за 1/2-финалите на надпреварата в Шанхай и ще спори с Марин Чилич.

Срещата може да гледате ТУК!

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР