2- метрови плакати бяха залепени на централата на Републиканци за

...
2- метрови плакати бяха залепени на централата на Републиканци за
Коментари Харесай

Колко ти даде Сорос, Цецо: акция облепи централата на Цветанов - slava.bg

2- метрови плакати бяха залепени на централата на Републиканци за България през уикеда. А водачът на новата партия Цветан Цветанов самичък сподели в медиите колажа, в който е обвързван със Сорос по един невнимателен метод. С това той действително направи реклама на атакуващата го и също нова партия БТР – България на Труда и Разума. Бившият втори в ГЕРБ обаче замълча във връзка хвърлената му ръкавица и поканата за диспути, поднесена по този ексцентричен метод от водача на различната политическа мощ Райчо Марков.
Потърсен за коментар от 19 минути, той споделя: „ Радикалната смяна, промяната на колониалната система в България ще създадат хора, които са необятно незнайни до този миг. Дразнещо е, когато износени физиономии от прехода се показват за опция. Това ме подтикна да насочва тази истинска сподели за диспути на Цветанов. Чудно ми е кой заплаща музиката там, тъй като съм наясно какъв брой костват офисите в страната, присъединяване в тв стратегии и пресата? Всички партии, като се изключи БТР, са за Европейски Съюз, НАТО и еврозоната, а огромен % от хората не са и няма кой, с изключение на нас, да ги съставлява. Партията на Цветанов желае да мине за най-евроатлантическата в България измежду останалите изменнически, което породи спомагателен яд в мен и нашите членове. На изборите на 4 април пред гласоподавателите има 2 варианти: поробена България или самостоятелна България с самостоятелен лев, самостоятелна икономическа и самостоятелна външна политика.
Понеже не отговори на хвърлената ръкавица, изпратих на Цветанов посредством месинджъра във Facebook известие, че не ухапвам и го чакам. Няма отговор до момента”.
Марков употребява случая, с цел да каже, че партията му БТР предизвестява за идни нови акции, изобличаващи политици на статуквото. Цветанов е бил първият, само че няма да бъде последният.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР