2 имота в с. Копиловци продава на търг с тайно

...
2 имота в с. Копиловци продава на търг с тайно
Коментари Харесай

НАП Монтана продава 2 имота в балканско село

2 парцела в с. Копиловци продава на търг с скрито наддаване Национална агенция за приходите Монтана. Единият е с повърхност 1,601 дка. В него има солидна сграда на склад за зърно с повърхност 357 кв. м. Другият е с повърхност 4,186 дка. В него има работилница и обор за добитък.

Кандидат-купувачите могат да огледат парцелите от 14 до 18 февруари в това число. Предложенията на искащите да се включат в наддаването се подават в същия период в постройката на приходната администрация на пл. Жеравица.

Началната тръжна цена на първия парцел е 7125 лева, а на втория – 4875 лева За да се включат в наддаването, искащите би трябвало да преведат депозит за присъединяване в размер на 20% от първичната цена или 1425 лева за първия парцел и 975 лева за втория до 18 февруари в това число. Новите притежатели на оповестените за продажба парцели се чака да станат известни на 23 февруари, когато ще бъдат прегледани всички постъпили оферти.

Пълният текст на обявата, както и други разгласи за продажба на активи, могат да се видят на уеб страницата на приходната администрация на. Там се намират също по този начин и изискванията, и разпоредбите за присъединяване и осъществяване на търговете с скрито и очевидно наддаване.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР