2-годишно китайско момиченце падна от 17-ия етаж на многоетажна жилищна

...
2-годишно китайско момиченце падна от 17-ия етаж на многоетажна жилищна
Коментари Харесай

2-годишно китайче падна от 17-ия етаж и сега всички говорят за него като за...

2-годишно китайско момиченце падна от 17-ия етаж на многоетажна жилищна постройка и се размина без никакви счупвания. Малкото детенце от китайската провинция Дзянсу, наречено от локалните медии супер момиче, умерено може да бъде оповестено за най-големия късметлия на земята.

Хлапето било поверено на грижите на баба си. Тя решила да употребява времето, до момента в който дребната спи, с цел да отиде до магазина. Малко откакто излязла от жилището обаче, детето се събудило и когато не разкрило баба си, се качило на прозореца, с цел да ревизира дали тя не е на улицата. Внезапно изгубило равновесие и полетяло през прозореца, приземявайки се върху зелените насаждения пред постройката.

Очевидци описват, че незабавно след рухването, детето скочило на крайници, почнало да плаче и побегнало към къщи. Съседи незабавно извикали спешна помощ и момиченцето било откарано в болница.

Лекарите останали като изумени, когато открили, че детето се е разминало единствено със синини, натъртвания и охлузвания. След обзор момиченцето се е прибрало вкъщи с родителите и баба си.

Смята се, че клоните на дърветата и храстите доста са смекчили рухването на детето. Освен това, преди случая валял дъжд, който направил земята по-мека.

Въпреки това не би трябвало да се подценява фактът, че да паднеш от такава височина и да се разминеш без контузии, се равнява на същинско знамение. Неслучайно в мрежата се майтапят, че момиченцето си има доста добър ангел пазител, а случаят й бил даден, единствено с цел да получи някакъв витален опит.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР