2-годишно дете е с опасност за живота след тежка катастрофа

...
2-годишно дете е с опасност за живота след тежка катастрофа
Коментари Харесай

Кола затисна дете в катастрофа, борят се за живота му

2-годишно дете е с заплаха за живота след тежка злополука през днешния ден в Добрич, научи „ Монитор “. Според очевидци, пътният случай е станал към 14 часа, на кръстовището на улица „ Христо Ботев “ и бул. „ Русия “.

Лек автомобил Ауди минал на червен светофар и блъснал завиващия в този миг лек автомобил Фолксваген, в който пътувало семейство с две деца. Очевидци настояват, че Фолксвагенът безусловно се завъртял на 360 градуса, от което по-малкото дете, малко над 2-годишно, изпаднало от колата и се озовало под нея.

На помощ се притекли очевидци на конфликта, които повдигнали Фолксвагена, с цел да извадят детето, до момента в който дойде колата за спешна помощ. То е в отделението по неврохирургия, със строшен череп и голям брой други пострадвания. Лекарите се борят за живота му. Майката е със строшен крайник, другото дете няма съществени пострадвания.

Свидетели на нещастието разясняват, че денем цветовете на този светофар са бледи, съвсем не се виждат и доста постоянно водачите се чудят кой тъкмо цвят свети.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР