2 досъдебни производства за престъпления, свързани с наркотици, са образувани

...
2 досъдебни производства за престъпления, свързани с наркотици, са образувани
Коментари Харесай

642 растения канабис изкорениха кюстендилски полицаи в село Буново, задържан е чужд гражданин

2 досъдебни производства за закононарушения, свързани с опиати, са формирани през вчерашния ден в районно управление (на МВР) Кюстендил при извършена профилирана интервенция.

642 растения канабис са разкрили и изкоренили през вчерашния ден кюстендилски служители на реда в землището на с. Буново, община Кюстендил.

Изкоренените растения са отглеждани в 4 прилежащи имота/ниви/ с построена напоителна система. На място са открити и конфискувани 2 помпи за напояване, височината на растенията е към 60 см. По случая е формирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Кюстендил, работата по случая продължава под надзора на наблюдаващ прокурор.

Вчера криминалисти от Кюстендил са задържали 37-годишен немски жител, дълготрайно пребиваващ в Република България, за закононарушение, обвързвано с опиати. В рамките на провеждаща се профилирана интервенция са осъществени процесуално-следствени дейности в къща в с. Буново, употребена от арестувания. Открити и конфискувани са 4 саксии с канабисови растения, нагревателна лампа, везна и 11 грама суха листна маса/марихуана/. По случая е формирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Кюстендил, известен е дежурен прокурор.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР