2,4 млн. са потребителите на телевизионни програми, от тях 700

...
2,4 млн. са потребителите на телевизионни програми, от тях 700
Коментари Харесай

Румяна Арнаудова: Собственици на кабелни телевизии укриват данъци в значителни размери

2,4 млн. са потребителите на телевизионни стратегии, от тях 700 хиляди са в така наречен сив бранш, за които страната публично не знае. Това сподели на брифинг в Съдебната палата представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова, представена от „ Фокус”.

Чрез тях притежателите на кабелните малките екрани, осъществявайки закононарушение срещу интелектуалната благосъстоятелност, укриват налози в обилни размери, добави тя.

Вчера се организира спецакция в офиси на кабелни оператори в Кюстендил, Благоевград и Бургас. А по-рано през днешния ден вътрешният министър Младен Маринов съобщи, че страната ни има сериозен проблем с интелектуалното пиратство.
Младен Маринов: Интелектуалното пиратство е сериозен проблем у нас Служители на ГДБОП, Жандармерията и Европол влязоха в офиси на кабелни оператори в Кюстендил, Благоевград и Бургас през вчерашния ден
„ Заявяваме отговорно, че това, което откриваме и проверяваме, е скица посредством осъществяване на закононарушения срещу интелектуалната благосъстоятелност действително редом с тях и с помощта на тях се реализират и данъчни закононарушения “, разгласи Румяна Арнаудова.

„ Вчера бяха осъществени забележими в задоволителна степен съгласно нас дейности на няколко органа на държавното ръководство. Проведоха се оперативно-издирвателни мероприятия, направиха се процесуално-следствени дейности по следствие в Бургас, Кърджали, Кюстендил, Благоевград, Петрич, Сандански и Дупница за закононарушения против интелектуалната благосъстоятелност, които касаят нарушавания на авторски права и взаимни следствия за данъчни закононарушения “, напомни тя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР