198 деца, младежи и граждани бяха в сградата на община

...
198 деца, младежи и граждани бяха в сградата на община
Коментари Харесай

170 деца посетиха община Козлодуй

198 деца, младежи и жители бяха в постройката на община Козлодуй, с цел да се срещнат с историята на града и да схванат повече за структурата на администрацията.
„ Денят на отворени порти мина при извънредно огромен интерес и съм доста щастлива, че толкоз доста деца пожелаха да ни посетят днес”, разяснява кметът Маринела Николова.
За всички групи имаше дарове и всички искащи си направиха фотоси с кмета на общината. Николова им сподели огърлицата на кмета, както и ключа на Козлодуй като напомни, че копие на ключа се връчва годишно на дванадесетокласниците, които приключват в община Козлодуй. Мирел Мирчев – чиновник в администрацията показа презентация, в която подсети обстоятелства за основаването на Козлодуй, за кметовете - управлявали града в годините, за достиженията - белязали развиването на атомната столица.
В администрацията пристигнаха както жители, по този начин и представители на всички пенсионерски клубове. Те пожелаха на кмета самообладание и мощ, с цел да удържи на високото движение, което е задала.
„ Работете крепко, ние сме зад Вас”, споделиха пенсионерите на Николова.
„ Прекрасна разходка в предишното, съчетана с информация за сегашното. Бъдете все по този начин всеотдайни за богатството на града”, показа в анкетна карта Мариана.
„ Видях дейна административна активност. Интересна, детайлна и добре показана информация” е написал седемнадесетгодишният Цветомир. „ Отговорностите, които администрацията прави са огромни, само че се справяте впечатляващо добре”, споделя и седемнадесетгодишната Михаела.
„ Приятно съм сюрпризирана от организацията и компетентността на общинарите. Работете все по този начин с ентусиазъм и любов”, споделя Валентина. „ Виждам, че градът е в развой на развиване и нямам рекомендации – добре се движите”, е отбелязала в анкетната карта осемнадесетгодишната Гергана.
Младежите посетиха дирекциите в администрацията, поговориха с специалисти, задаваха въпроси за ежедневните задължения в Общината. Наред с прелестни свежи цветя, кметът получи дарове от децата от ДГ "Мир ", които сервираха колаж от фотоси на града. Децата от НУ "Васил Левски " зарадваха Маринела Николова с "букет " от шоколадови бонбони.
За Деня на българската община бяха получени приветствени адреси от редица институции и организации. А персонално обръщение от кмета на общината беше изпратено до всички чиновниците от администрацията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР