1939 е и годината, в която са открити първите 200

...
1939 е и годината, в която са открити първите 200
Коментари Харесай

В трудни времена ние даваме съвети – и помощ – на гражданите на Обединеното кралство, където това е най-необходимо

1939 е и годината, в която са открити първите 200 бюра за цивилен препоръки в Обединеното кралство, офиси, ръководени от доброволци, с цел да оказват помощ на техните общности – през идващите години целите включват справяне със загубата на книжки с дажби, евакуация и помощ при намирането на изчезнали родственици и военнопленници. Citizens Advice съществува и през днешния ден и макар че проблемите може да са се трансформирали, правилата са останали същите.

През 2023 година Hillingdon Citizens Advice продължава да оказва помощ на хората от нашата общественост дружно с над 250 други бюра из страната. Модернизирахме методите си на работа, само че в основата на това стои същата съществена концепция за предоставяне на положителни препоръки на хората.

Правенето на това не постоянно е елементарно. Нашият екип се нуждае от познания и умения, с цел да оказва помощ на хората дейно и макар че имаме доброволци, разчитаме и на заплатен личен състав с опит. Това изисква пари и запаси за образование и възнаграждение на този личен състав и гарантиране, че разполага с всичко не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР