19 слънчев ден е посветен на небесните ни покровители, има

...
19 слънчев ден е посветен на небесните ни покровители, има
Коментари Харесай

Слънчев календар –неделя – 8 май 2022

19 безоблачен ден е отдаден на небесните ни настойници, има отношение към естествените духове, отдаден на фамилията, дома, на молитвите за другите.

Тотем – Муфлон (диви овце, прародители на съвсем всички домашни породи овце)

Денят е обвързван с Предците ни. Хубаво е да им се отдаде респект и да се помолим за техните души. Желателно е да посветите този ден на околните си и да прекарате деня в фамилен кръг. Старайте се да изпълнявате молбите им и бъдете деликатни към техните потребности. Подходящо е за подсилване на връзките, за възобновяване на фамилни обичаи. Ден за примирение, смирение и изправяне на неточности. Добре е да простите обидите, изключително на своите близки. В този ден всяко осъществено неприятно дело визира целия жанр.

Денят не подхожда за забавление. Може да си позволите да бъдете сантиментални, потребно е да си поплачете. Трябва да бъдете спокойни и релаксирани. Добре е да се стартира лекуване. Благоприятно е за самостоятелна работа, както и работа по къщата.

Не правете проекти, не започвайте нови каузи, нови промени. Не отхвърляйте помощ на никого, изключително в случай че са ви помолили. Не подписвайте документи и не поемайте никакви задължения. Не лъжете. Не давайте обещания и обети. Не оскърбявайте и не обиждайте никого. Не проявявайте завист нито в мислите, нито в думите си. Не бъдете цинични. Да се заобикалят шумните компании, отклонявайте предложения за увеселителни мероприятия.

Диета – Не се готви в този ден. Храната би трябвало да е приготвена авансово. Желателен е пост.

Облекло – Старайте се да не обличате доста облекла. За да сте в синхрон с вибрациите на деня използвайте зелените нюанси. Избягвайте жълти, оранжеви и черни облекла.

Знамения – Добра прокоба за цялата околност е, в случай че слънцето изгрее, в случай че има мъгла – предците ви пазят.

Добре е, в случай че излае домашният ви любим – знак за отбрана от предците ви. Но в случай че лежи и мълчи е неприятно.

Ако намерите полускъпоценен камък или пръстен – осъществяване на предпочитание. Не е добър знак да падне пръстена ви.

Да счупите зъб или нокът не е на добре, може да значи идна болест.

Ако кожата ви сърби и постоянно се чешете – знак за загуба на небесната отбрана.

Сънища – Да видите умряли предшественици – знак за помощ и отбрана. Сънищата се сбъдват след доста време. Да сънувате дървета и цветя – благополучие, обич и непредвидени придобивки.

Числа на деня – 19, 26, 51
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР