19-ото издание на София филм фест в Пловдив стартира днес

...
19-ото издание на София филм фест в Пловдив стартира днес
Коментари Харесай

“Пулсиращи тепета“ открива София филм фест в Пловдив

19-ото издание на София филм фест в Пловдив започва през днешния ден с кино лентата „ Пулсиращи тепета “ за именития радиоводещ Тома Спространов. Поради огромния интерес към първата прожекция в 18:30 часа, в 20:00 се планува изключителна прожекция на същия филм.

Документалната лента е основана от Тодор Башиянов и Тодор Карагяуиров. Тома Спространов е именитият радиоводещ, с чиито плочи и глас са израснали генерации българи. На 80 години той към момента води известното си радио предаване и държи връх за най-дълго практикуващ радиоводещ в българския ефир.

Паралелно с това посещава фестивали в търсене на актуалните готини банди. И тогава идва непредвиденото предизвикателство! Тома дружно с плочите си се изправя пред своята аудитория. Този път не по радиото, а лице в лице, онлайн. Насред обичания му Пловдив го чакат с неспокойствие меломани от четири генерации.

София филм фест ще продължи до 31 март с общо над 25 кино лентата. Повече информация за програмата и онлайн резервации на kinolucky. com София Филм фест в Пловдив се организира със съдействието на община Пловдив.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР